Sunday, February 24, 2013

Hvordan å stoppe en Breakup 2 ting å gjøre før det er for sent!

Tydelig det er med veldig god grunn mange mennesker rett i dette øyeblikk er på en aggressiv kampanje i Søk etter hvordan å stoppe en breakup. En skremmende tanke; med så mange folk søker bare en håndfull er villige til å gjøre en forpliktelse til å faktisk bruke informasjonen som foreslått. Dette er selv i lys av det faktum at deres forhold forverres rett foran øynene deres!


Spørsmål som er spurt ganske ofte er det noe håp for at forholdet skal overleve en gang det på slike et kritisk masse stadium? Svaret er... det absolutt, hvis og bare hvis begge parter kommer sammen i en helhetlig innsats og forplikte seg til å lykkes som et team!


Vennligst ikke undervurder kraften i informasjonen. Det fungerer! Jeg vet at forstå hvordan å stoppe en breakup er av topp prioritet til mange av dere som leser denne artikkelen. Så, her er noen nødnummer 911 rask implementering tips som du kan gjøre akkurat nå som du søker ut mer informasjon om hvordan å stoppe en breakup oppstår.


Fryse ramme - slag av like en bevege kameraet rullende langs og stoppe det på en bestemt ramme. Jeg vil du skal gjøre det samme med forholdet ditt. Mest sannsynlig, forholdet er på fritz med måte for mye negativ energi. Søk minst en mindre avtale for å trykke på pauseknappen og stoppe handlingen til mer balansert og rasjonell dom er i tilbake inn i bildet.


Ny informasjon nedlasting - hva jeg mener med dette er akkurat som du kan endre funksjonen av et dataprogram ved å laste ned nye data; Du kan endre din programmerte funksjon av hvordan du gå rundt å håndtere konfliktløsning i et forhold. Dette gjøres ved å lære nye informasjon fra bøker, CDer og kurs på selv-forbedring og relasjonsbygging.


Etter at du har lest grundig gjennom denne bestemt handlingsplan, skal du presentere informasjonen å din beiler og få til å snakke om du gjør dette. Problemet som skjer med mange oss er at vi er ofte ganger opererer i et forhold med gamle redskaper og data. Vi i utgangspunktet trenger å oppgradere oss selv!


Når vi oppgradere oss selv kan vi vise verden fra en helt annen perspektiv, fordi vi har så mye mer og bedre informasjon.


I denne prosessen av introdusere nye informasjonen inn i hjernen-kretser lærer du naturlig trinnene for hvordan å stoppe en breakup og læring nøklene til en vellykket, mer opplysende forhold.


Jeg forstår at alle som "høres" enkelt nok, men husk at hvis ett eller kanskje dere begge er viljesterk, kan dette utgjøre et problem i seg selv fordi ego eller overdreven stolthet kunne finne det vanskelig å være åpen for slike nye læring og informasjon.


Før du begynner denne reisen og finne ut hvordan å stoppe en breakup og starte umiddelbar bruddet reparasjon må du begge godta at for det større gode av forholdet du er forpliktet til oppgaven med selv-forbedring og personlig vekst på grunn av forholdet.


OK, la oss få opptatt med gjenoppbygging; du har noen nye anlegg å komme i gang!


I sinn og ånd vil jeg være heie på deg i gjenoppbygging innsats!

No comments:

Post a Comment