Wednesday, February 27, 2013

Biokjemi av Break-Up: Avbetaling to

I forrige artikkel om den ‘ romantiske break-up ’ vi diskuterte hvorfor bruddet oppstår i den andre fasen av romantisk kjærlighet, som er personlig attraksjon scenen.

Den første fasen av kjærlighet er begjær, etterfulgt av den personlige attraksjon-fasen, og hvis kjærlighet er å til slutt sist sluttfasen av kjærlighet er vedlegg. Vår atferd i kjærlighet og på de ulike stadiene av kjærlighet bestemmes til en betydelig grad av bestemt hormonelle biokjemiske komplekset som dominerer det stadiet av kjærlighet.

I begjær disse biokjemikalier er hovedsakelig dopamin ’ s og deretter Serotonin og forbigående Adrenal episoder. Men alle disse arbeider sammen for å påvirke vår atferd i begjær fase og så det er på dette stadiet som våre beslutninger er mest alvorlig kompromittert. For eksempel våre diskriminering eller selektivitet om hvem som en egnet eller ‘ aktuelle elsker ’ er på sitt laveste nivå i denne korte, men intense begjær-fasen.

Men ved den attraksjon fasen av kjærlighet til Dopamines er borte og Serotonin nivåer begynne å slippe til nær normale nivåer, men veldig viktig, de slippe av i en kjæreste før de gjør i den andre. Dette faktum er den underliggende virkeligheten for mest alle ‘ hjertesorg ’ som følge av et mislykket forhold. Det er på dette biokjemiske punktet som break-up begynner i personlig attraksjon fase av kjærlighet.

Dette er fordi elskeren som Serotonin nivåer har kommet tilbake å normal nå ser den andre elskeren mer autentisk enn de gjorde tidligere, eller selv kunne, mens det fortsatt er under påvirkning av den høye nivået av den ‘ føles bra ’ narkotika Serotonin.

De kan selv begynner å kontrastere deretter hva de nå ser i den elskeren sin med sin ideelle ‘ drømmen elsker ’. Spesielt hvis de ikke er modnet i sine romantiske livserfaringer. Hvis de gjør dette kontrast, så selvfølgelig elskeren sin alltid vil unnlate å oppfylle sine ‘ fantasy standard ’.

Hvordan riktig folk er når de forteller elskeren at de bryter med, “ John, kjemi bare isn ’ t der lenger ”

Derfor, partner med de returnerte normale serotoninnivåene kan begynne å opptre på en måte som er utformet for å påvirke oppsigelse av forholdet. Dette kan noen ganger skjer på mindre enn fullt selvbevisst nivået.

I kontrast, den andre elskeren er fortsatt svært mye under kjærlighet ’ s biokjemiske spell. De dermed føler ‘ forvirret ’ om hvordan personen med hvem de delte så mye ømhet og kjærlighet og dype følelser av intimitet med nå liksom plutselig har endret seg til en kald og adversarial person.

De føler seg forrådt og de kan ’ t forstå hvorfor dette har skjedd. De tror “ han (eller hun) oppfører seg som om alle de elsket vi delte aldri skjedd, hvordan kan han (eller hun) være på denne måten? ” de vil ofte spørre seg selv “ hva er galt med meg, hvorfor hun (eller han) plutselig ser meg som ‘ ikke godt nok ’? ” når i virkeligheten dette ikke er egentlig sant problemet i det hele tatt.

Nå la ’ s gå videre til hvorfor en romantisk pause opp kan være så forferdelig smertefullt og særlig Hvorfor kan det hjemsøker en person så lenge, selv årtier etter bruddet.

Først må vi anerkjenne depressive innvirkning fra den ‘ uttak ’ av produksjonen av biokjemikalier som gjør oss bare “ føler stor ” når vi er forelsket.

Dopamines mens ganske korte bodde produseres på noen nivå spesielt under noen fysisk sex mellom romantiske partnere. Derfor tilbaketrekning av Dopamines følgende et ‘ break-up ’ følger et mønster som ligner på tilbaketrekning symptomer på noen andre narkotiske som heroin eller morfin (skjønt mindre fysiologisk alvorlig)

Personlig føler jeg at kjærlighet er et eksempel på den ‘ summen av delen som er større enn hele ’ type mysterium.

Jo nærmere vedlegg fase of Love (dominert av Vasopressin) at opplever en partner, og dette vil alltid være partner i forholdet som er forlatt av den andre, jo større abstinenssymptomene (smerte) vil være for dem.

Nå mens det kan være ingen tydelige og målbare vitenskapelig grunnlag for dette som det er for den andre biokjemi diskutert her, denne situasjonen er enig med vår felles oppfatning. Det er den ” dypere i kjærlighet ” en person er med den andre så mer smertefull er brakklegging og svik av den andre personen følte.

I tillegg til dopamin tilbaketrekking tror jeg personlig at Serotonin tilbaketrekning er kanskje enda mer akutt følte. Vurdere hvordan en ‘ bare føles godt ’ å være rundt kjære på høyden av forholdet uansett hva de gjør sammen. Selve tilstedeværelsen av våre lover utløser Serotonin utgivelsen i kroppen vår.

Men i de fleste relasjoner vi er ikke alltid med våre kjære. Dette engasjerer en annen kraftige psykologiske mekanisme for.

Unge elskere kan for eksempel ha clandestinely møte for en eller annen grunn. De kan også skilles med geografisk avstand. Alternativt kan de bare har arbeidstidsplaner som lar dem fra hverandre mesteparten av tiden.

Resultatet er at de ser frem med stor forventning til deres neste møte, og at i seg selv kan påvirke en biokjemiske utgivelse. Carly Simon love song “ påvente ” ekko denne virkeligheten.

Men når vi er midlertidig forsterket som denne er det opprettes deretter den ‘ midlertidig re-enforcement ’ sammenkobling som er den vanskeligste og mest holdbare alle betinget respons å slukke. En enkel og klassisk eksempel på intermitterende re-enforcement er observert i laboratoriet mus som er gitt en mat-pellet når de trykker en levered bar når en inne deres bur lampen lyser.

Mus som får den mat pellet hver gang de trykke baren når det lyset kommer på vil stoppe trykk som bar snart etter maten pellets stopper blir levert. De vil stoppe ‘ prøver ’ og stoppe å trykke spaken at mye tidligere enn musene som bare fikk mat pellet midlertidig. Den ‘ midlertidig forsterket mus ’ har mer varig svar som tar lengre tid å slukke.

Så en midlertidig re-tvungen kjærlighetsforhold der elskende se hverandre bare ‘ midlertidig ’ naturlig skaper en opptreden forfatning det ikke er enkelt eller raskt slukket over tid når en kjæreste er nektet selskap med den andre.

Dette er en grunn til at et mislykket kjærlighetsforhold kan hjemsøke en persons tanker selv for år.
I mindre grad, og generelt på et mindre intens, kan et mislykkede ekteskap fungerer på samme måte.

Men det er en annen biokjemiske utgivelse på jobb her også, og det kan faktisk være en som er mer betydningsfulle enn intermitterende re-enforcement tilstanden i opprettholde smerten over en tapt romantisk kjærlighet. At biokjemiske utgivelsen er adrenalin, og det har en veldig unik rolle å spille i både læring og hukommelse.

Noe opplevd eller lært under en adrenal utgivelse, som er den “ flyturen eller slåss ” biokjemiske, er lagret annerledes i hjernen enn noe lært under en ikke-adrenalin-tilstand. Ting opplevd under en adrenal tilstand skape mer slitesterk minner og minnene vil ha knyttet ‘ utløsere ’ som påvirker deres tilbakekalling.

Denne virkeligheten er langt bedre forstått og akseptert jeg tror på det vitenskapelige samfunnet i dag enn det var da jeg først begynte å skrive på dette emnet i 1972. Det er viktig å forstå at denne spesielle biokjemi av ‘ adrenalin opprettet minner ’ er universell grunnlaget for PTSD reaksjon (posttraumatisk Stress Disorder).

Et eksempel på en ‘ adrenal minne utløser ’ at vi er alle sannsynligvis kjent med er verdt presenterer her. Tenk deg du er i et loft og du åpner en boks og en duft er deretter løslatt fra den boksen som bringer tilbake et levende minne til deg. Denne sterke og bardus opptreden av dette minnet kan overraske deg også. Det er bare så at du innser du selv beholdt minnet.

Nå tenke på at minnet seg selv, var at minnet ikke opprinnelig opprettet under en adrenal utgivelse på noen nivå? Noen kjærlighetsforhold vil for eksempel til tider innebære adrenal utgivelsen.

Nå la ’ s vurdere utløseren for denne romantiske minne, og det samme konseptet gjelder for PTSD episoden at en kamp veteran kan oppleve også selv om spesifikke triggere kan være forskjellig.

Tenk deg at du er mørkekjøring alene i bilen, og en gammel sang kommer på radioen som minner deg om en tidligere elsker. Du er overrasket på hvor sterk og vibrantly og følelsesmessig ladet at minnet er som flommer din bevissthet.

Selvfølgelig elsket at sangen var spiller på noen øyeblikk i løpet av den siste romantiske affæren da du var med din fortid én. Dermed den ‘ utløser ’ for en adrenalin opprettet minne alltid til stede da det opprinnelige minnet ble opprettet under adrenal forhold.

Men her vi snakker om den ‘ selvbevisst ’ eller ‘ super-conscious utløsere ’ til en adrenal hukommelse og deres påfølgende innvirkning på vår atferd. Men de viktigste utløserne våre adrenal minner opererer på den under selvbevisst nivå. Disse underbevissthet utløsere framprovosere mer behaviorally dysfunksjonelle resultatene for oss også.

Tillate meg å tilby et annet eksempel. En pasient hadde en forferdelig traumatisk reaksjon på ‘ Mickey musen ’ da hun gikk til Disneyland. Personen i Mickey Mouse kostyme nærmet seg henne vifte med sine hender og hun hadde en alvorlig panikkanfall og kollapset på stedet.

Det ble bestemt at de store hvite hanskene av Mickey Mouse drakt var en adrenalin-utløser til hennes siste tvangs voldtekt. Hennes voldtektsforbryter hadde slitt hvite hansker. Men hun var helt uvitende om denne tilkoblingen på tiden. Rimelig tenkte hun at hun måtte ha noen rent fysisk patologi som forårsaket hennes bestått ut.

Jeg vil lukke dette avbetaling med observasjon at mange av atferd at vi gjenta og ennå som tydelig ikke tjener oss, til tider er basert på underbevissthet adrenal utløsere i vårt miljø.

Betingelsen PTSD avslutter på et bredt kontinuum av alvorlighetsgrad skjønt. Faktisk kan det nivået av intensitet være så lav at det ikke kan nøyaktig kalles PTSD selv om biokjemi operant er omtrent det samme.

Vi kan ha en person som plutselig blir sint på den svært lave enden og ‘ kort ’ med en person i bilen som uskyldig kunngjør “ Ok, nå tar neste rett og vi er det ”. Driveren ’ s sinte utbrudd av atferd kan ha vært subconsciously utløst av en stressende kjøring hendelsen i siste når noen “ tilbys uønsket retninger ”.

En annen ‘ lav intensitet ’ PTSD adrenal utløser kan være lyden av tannlege ’ s bore påvirker en kvalm, skremt eller til og med en smerte-svar. Setter pris på også at det ikke har å være en faktisk tannlege bore å få denne reaksjonen, bare noe som høres ut som en tannlege ’ s bore.

En person kan ha på mer ekstreme slutten av PTSD episoder ‘ svært reell ’ visuell eller auditiv hallusinasjoner.

En mislykket kjærlighetsforhold kan ganske sikkert føre i PTSD atferd, spesielt når det oppstår i person ’ s hormonally belastet ungdom. Disse atferd kan påvirke det individer ’ fremtidige romantiske relasjoner for... Og ennå de virkemåtene kan utløses på ikke selvbevisst nivå. I neste avdrag vil vi se nærmere på noen eksempler på hvordan det skjer, og også konseptet med å finne “ nedleggelse ” en romantisk tur opp.

Fortiden er inviolate, og rett og slett kan ikke endres. Men vi kan endre hvordan vi vise og behandle at fortid og dermed kan vi endre vår vei til en bedre fremtid.

Jeg tror veldig mye selv-at en større kunnskap om hvordan vårt sinn arbeid er en av viktig for å oppnå som og til å bli en mer robust, og en mye lykkeligere, mer fullstendig aktualisert person.

2 comments:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete
  2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete