Thursday, February 7, 2013

Den mest effektive teknikken for å få din eks Boyfriend tilbake - få ham til å kreve din kjærlighet

Hvis ditt forhold har bare smuldret, og du ønsker din mann tilbake i armene dine, er den gode nyheten at du kan få ham tilbake raskere enn du tror. Men du må bringe ting oppdatert. Med det mener jeg, du ikke kan bruke noen gammeldags utdatert råd. Du må bruke den mest effektive teknikken for å få din ex kjæreste tilbake og gjøre ham begjærer din kjærlighet.


Dette er en ny æra av kvinner og dagen når du skulle vente på en fyr å legge merke til deg og begynne frierføtter du er over. Du er frigjort og lik noe menneske. Så hvorfor skal du være en som gråter og ber når et forhold bryter opp? Du må vise din ex kjæreste at hvis han ikke kan klare seg uten du, det vil være noe problem for deg å klare seg uten ham. Akkurat nå han forventer du å gjøre de vanlige tingene som kvinner gjør etter en breakup. Han forventer du å ringe, sende e-post og tekstmeldinger ham febrilsk prøver å få ham til å tilgi dere. Tilgi deg for hva? Hvis han elsker du, hvordan kan han skade deg så dårlig? Du trenger å tørke som selvtilfreds blikk av ansiktet hans og deflate hans ego.


En av de mest effektive teknikkene for å få din ex kjæreste tilbake er å ignorere ham. Slippe ut av syne, og opptre som om han ikke finnes. Ikke prøv å kontakte ham på noen måte. Vise ham at hvis han ikke ønsker å kommunisere med deg, kan to spille det samme spillet. Du var fine før du møtte ham, og du kan være den samme bekymringsløse og selvtillit avhengige kvinnen du pleide å være. Ikke la ham dra deg ned og lavere din verdighet. Begynne å gjøre ting du pleide å nyte. Hvis du hadde en hobby, ta det igjen. Gjøre noen frivillig arbeid. Holde okkupert og tenke på din egen velvære, i stedet for fokuserer for mye på din ex.


Problemet med mange menn er at de fortsatt har en følelse av mannlige overlegenhet og de pleier å gå av gamle gammeldags reglene. De tror at det er mannen som bør gjøre om valg når det gjelder forholdet mellom mann og kvinne. Han fortsatt får ikke det at hele tiden har det vært kvinnen som gjorde velge; de var bare smart nok til å la mannen tror han gjorde det. Siden ting ikke har endret seg så mye i øynene av menn, og de fortsatt tror det er deres rolle å forfølge, og fange deres kvinne, har du fortsatt å være litt sleipe og gjøre dem tror de jager deg, når hele tiden du drar dem tilbake.


Siden kjæresten din forventer du å ringe, gå videre og kaller ham. Men i stedet for å tigge, som han forventer at du skal gjøre, bruke mest effektive teknikk for å få din ex kjæreste tilbake og gjøre ham begjærer din kjærlighet. Fortell ham at du ønsker å takke ham for bruddet og fortelle ham å ha et godt liv. Avslutte samtalen. Du har nettopp satt halen på brann og chase vil være på.

No comments:

Post a Comment