Saturday, February 9, 2013

Hvordan å trekke din eks Boyfriend tilbake - singelen mest kraftfulle teknikk for å bruk

Etter at kjæresten din sa at han trengte en pause og du så ham gå bort, du begynte å lurer på hvordan å trekke din ex kjæreste tilbake. Du kan ikke møte fremtiden uten mannen du elsker. Mange følelser gå gjennom hodet ditt, for eksempel tristhet, fortvilelse og panikk. Du frykter at hvis du ikke får din ex tilbake umiddelbart, han vil falle i kjærlighet med noen andre, og du vil miste ham for alltid. Disse tankene er normalt på denne tiden, men du kan ikke la dem kontrollere dine handlinger. Du kan få tilbake sin kjærlighet uten å miste din verdighet eller tigge og bønnfalt ham, og det kan være mye enklere enn du tror. Faktisk, du allerede vet hvordan du kan vinne hans kjærlighet igjen, du er bare ikke klar over det, men det er enkelt mest kraftfulle teknikk for å bruke.


Lære å trekke din ex kjæreste tilbake begynner med å forstå litt om mannlige psykologi. Nå, dette er ikke noe dypt at du trenger en doktorgrad å forstå; Det er bare å forstå at menn og kvinner vise kjærlighet og romantikk i en annen måte. Fra tiden de er små jenter, er romance til en kvinne som et eventyr. De drømmer om møte deres prins charming og lever lykkelig noensinne etter. Problemet er at når du føler du har møtt prins charming, du bli for komfortabel og din mann begynner å ta deg for gitt. Etter en stund han blir lei og lengter etter en utfordring. Siden han trenger noen til å utfordre ham, hvorfor ikke utleie den være du?


Når du først møtte denne mannen i dine drømmer, du gjorde ikke kjøre opp til ham og begynne gråt og tigget ham om å elske deg. Det ville ikke ha jobbet deretter, og det vil ikke fungere nå. Det som aktivert ham var det faktum at du syntes utilgjengelig. Du gjorde en masse ting å lede ham på en lystig jakt, og han elsket den. Dette er hva du trenger å gjøre igjen - være utilgjengelig. Den enkleste måten å gjøre dette er å ignorere ham. Bli et mysterium for ham igjen. Når han ikke hører fra deg for et par uker, vil det peak hans nysgjerrighet. Han forventet å kalle ham og ber om en ny sjanse. Nå er han en sittende ventet på samtalen, og han er forvirret. Dette vil føre ham å ha andre tanker om bruddet, og han vil gi deg en samtale.


Dette er hva du har ventet på, men ikke vises også tilgjengelig. Hvis han forteller deg at han ønsker å komme sammen for en prat, skremt ham og fortelle ham at du vil måtte komme tilbake til ham i et par dager. Ikke gjør ham venter for lenge. Ringe ham tilbake og arrangere en tid og sted for møtet.


Når du møte ham, sørg for å være i kontroll og holde samtalen stort sett på ham og hva han har gjort. Så se ham i øynene og berører ham lett på armen. Dette sender sjokk gjennom en mann som en elektrisk strøm, og det er enkelt mest kraftfulle teknikk for å bruke.

1 comment:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete