Sunday, February 10, 2013

Gjenerobre fyren er hjerte - ekspert Tips for å vinne din Ex tilbake

Hver kvinne som noensinne har lidd gjennom en breakup har lurt på hvordan å gjenerobre den fyren hjertet. Dessverre, du kan ikke tvinge ham til å ønske å være med deg, og du kan ikke tvinge ham til å elske deg igjen. Men, finnes det måter som du kan gjøre ham vil være med deg og elsker deg igjen. Trikset er å gjøre ham tror det er alle hans idé. Her er noen ekspert tips for å vinne din ex tilbake.


Når din ex først møtte du, det var noe som gjorde ham velge du ut av mengden, noe som gjorde ham føLes mer ønske for deg enn noen kvinne noensinne hadde gjort før. For å gjenerobre den fyren hjertet, må du vekke dette begjæret i ham igjen. Dette betyr at på dette tidspunktet du trenger å gå tilbake og se på dine handlinger siden bruddet. Hvis du har vært jage ham og helle din hjertet om hvordan du trenger ham og ikke kan leve uten ham, må du slutte å gjøre det. Ingenting svinger en fyr av mer enn en kvinne som er en emosjonell bedende rot. Hun mister sin verdighet og han mister respekt for henne. Jo mer du presse ham og problemfri ham, jo mer positiv blir han at hans beslutning om å bruddet med du hadde rett.


Måten å få din ex tilbake er å holde hodet høyt og ser ut til å godta bruddet. Gå om livet ditt uten å hoppe over et slag. Komme tilbake i kontakt med gamle venner og begynne å gjøre ting du pleide å gjøre før du møtt din ex kjæreste. Du har sannsynligvis gjorde ham til midten av livet ditt nylig og forsømt venner og slektninger. Ved reconnecting med dem, vil du finne at det er folk som er opptatt med ditt velvære og som alene vil styrke ånder og tillit. Prøv ikke å dvele ved mannen som er borte for nå. Du vil få ham tilbake i rett tid. Gjør opp din sinn at det beste du kan gjøre i dag er å legge så stor avstand mellom to av dere som mulig.


Når du har fått tilbake din emosjonelle styrke, vil det være tid til å sette planen i bevegelse å gjenerobre den fyren hjertet. Det første trinnet er å sitte ned og rolig gå over tid når du møtt og begynte å date mannen i dine drømmer. Tenk på hvordan du så deretter, for eksempel måten du handlet og hva syntes å få hans jets fyrte opp. Disse tingene gjort du ønskelig til ham da og de vil gjøre deg ønskelig for ham nå, og du kan få din ex tilbake denne gangen på samme måte som du gjorde før. Husk også du har en fordel nå at du ikke trenger når du først møtte din fyr. Du vet hva gjør ham og hva slår ham. Så er du foran spillet rett i starten.


Bli kvinnen han falt forelsket i vil ikke gjøre noe bra med mindre han ser deg og snakker til deg. Dette er den enkleste delen. Du vet hvor han henger ut, så ordne 'tilfeldigvis' kjøre inn i ham og innlede en samtale. Han vil tro han har gått tilbake i tid og fant kvinnen han har alltid elsket og han vil aldri la deg gå igjen.

No comments:

Post a Comment