Friday, January 13, 2012

5 Do�s og 5 Don�ts For overlever en Break-up eller skilsmisse

"Du må gjøre ting du tror du ikke kan gjøre."


-Eleanor Roosevelt


Slutt et forhold er aldri lett. Men mange ganger vi er så mired i emosjonelle smerte, at vi kan tenke rett, som fører oss til å gjøre noen dårlig valg. For de av dere som sliter med å sette du hodet tilbake på rett, følger det nedenfor "Do 's and Don'ts" når sunn fornuft er ikke så vanlig.


1. IKKE RINGE HAM/HENNE


Mange mennesker får fanget opp i denne syklusen. Forholdet er, personen du elsket har ikke kalt og og det er drivende du helt gal... bare er døende for å kalle dem. Ikke gi inn i dette fordi det ikke vil føre til resultatet du leter etter, ringe noen andre, bare ikke ringe ham/henne.


2. IKKE SE HAM/HENNE BARE ÉN GANG


Å se dem bare én gang vil bare sette deg tilbake til torget en, og, som ønsker å forlenge dødskamp? Er det smertefullt for å si farvel til noen du har elsket og det er enda mer smertefull å gjøre det igjen og igjen. Du er nødt til å komme over det allikevel, hvorfor ikke gjøre det før heller enn senere?


3. IKKE SECOND-GUESS DEG SELV


Det er ikke som du våknet opp en dag og sa: "Jeg er så glad, jeg tror jeg vil ende det." Det er over for en grunn. Hvis du avsluttet det, er min gjetning at du hadde ditt grunner. La ikke dem prøver å lokke deg tilbake med løfter om hvor mye de skal endre, vanligvis disse løftene er korte bodde.


4. IKKE VELTE SEG I DET


Det er en viss mengde tid som er ndvendig sørge tap av noen vi elsker. Det er en prosess som du må gå gjennom for å komme til den andre siden. Men når denne gangen varer lenger enn normalt, du kan finne deg selv wallowing i selvtillit medlidenhet og som ikke vil bare gjøre du føler verre, det vil også forlenge din helbredelse.


5. IKKE TROR HAN/HUN VIL ENDRE


Det du ser er det du alltid har fått, og hva du vil fortsette å bli. Mange mennesker gjør feil i å tro de kan endre noen. Den eneste personen som du kan endre er deg selv. Så når du tror du kan endre dem, tro om igjen.


6. LA DET OG LA DET GÅ


Ikke føler seg dårlig for følelsen dårlig. Du må sørge tap. Så, sørg for at du la det ut, slik at du kan la det gå. Gjør din gråt nå slik at du kan tørke dine tårer for når virkelige herr/Fru høyre kommer.


7. OPPHOLD OPPTATT


Først kan du ikke føler like det, men etter at den første støt slites av start leter etter ting å holde deg opptatt. Nå er tiden for å ringe i tropper; din venner, familie etc. Gjøre noe, gjøre noe, bare holde på å flytte.


8. SER FREM OG LA SISTE BAK


Bare fordi ditt forhold er over, betyr ikke at livet ditt er over. Bestemme hva du vil at fremtiden skal ligne og deretter holde fokus på det, ikke fortiden. Noen ganger ting bare ikke fungerer slik, la gå av hva var og ser frem til hva kan være.


9. VÆRE GOD TIL DEG SELV


Kan du slå deg opp over hva som gikk galt eller lurer på hva ville har skjedd hvis du hadde gjort ting annerledes. Nå er ikke tid til å være vanskelig på deg selv. Unn deg, skjemme bort deg selv og bare ta litt ekstra vare på deg selv. Du vil være glad du gjorde.


10. TROR PÅ DEG SELV IGJEN, TRO PÅ FREMTIDEN OG VET AT DU VIRKELIG VIL FÅ UTOVER DETTE!


Ikke gjør ting som vil få deg til å føle seg dårlig, gjøre hva vil hjelpe deg å helbrede knust hjerte. Du er den eneste som kan gjøre en forskjell. Bestemmer deg for å sette fortid bak deg og gå videre. Husk at vi får hva vi forventer. Starter i dag, og forventer best. Leve livet å vite at alt skal fungere og det vil!

No comments:

Post a Comment