Thursday, January 5, 2012

Hvis du vil håndtere Heartbreak - 10 måter å starte prosessen for helbredelse.

1. Gråte – mye. Ikke vær redd for å vise dine følelser.


2. Fortelle folk om hva som har skjedd til deg. Ikke begrave dine tanker og følelser.


3. Skrive om heartbreak – det kan hjelpe deg med å sette det i perspektiv – holde en dagbok.


4. Fokusere på hva excites du for fremtiden & hva gjør du føler deg bra igjen.


5. Ta på et prosjekt som antenning din lidenskap – skrive, starte en online Internett-bedrift, lese noe fra alvorlige litteratur tull og lo, gjør en online personlig utvikling kurs, ta opp en håndverket du alltid har ønsket å gjøre – men gjøre noe. Synge, dans, handle! Konsentrere seg om du.


6. Nurture selv – bad, meditasjon, Massasje, velvære – være egoistisk for en tid.


7. Ta litt tid å sette deg tilbake sammen igjen – kosthold, mosjon, skjønnhetsbehandlinger, endre fargen på øynene (kontaktlinser er fantastisk i disse dager), håret – være deg selv, men har en bit av moro å gjøre noe annet som gjør du ser og føler strålende.


8. Komme sammen med dine nærmeste venner – la dem hjelpe deg. Le med dem, være en venn, og de vil gjøre gjengjeld. De vil gi deg kjærlighet og støtte. Ikke vær redd for å tegne på styrken av familien også. Aldri glem din familie. Spesielt mamma – vil hun elsker deg uansett hva.


9. Husk at du er fabelaktig & unike & at din ex partnerens svik ikke mener du er mindre verdig – du kommer til å være sterkere og bedre. Det er deres tap. Ikke over analysere alle whatifs. Det oppnå ikke noe, bare gjør ting vanskeligere.


10. Hvis alt annet mislykkes får en dartbrettrunden – sette hans/hennes bilde på den & praksis før du scorer en bullseye. Stor stress release. Så er deres bilde på en boksesekk – og du kan slå metaforisk crap ut av dem...


Beklager om det siste, men du må opprettholde en følelse av humor fremfor alt annet – kan være veldig vanskelig til tider – men jeg har oppdaget du kan le mens du gråt, i den riktige selskapet...


Jeg har gråt & Lo på skuldrene til virkelig gode venner. Fått litt beruset, litt maudlin & svært teary. Du starte prosessen for helbredelse etter heartbreak først ved å puste, en pust samtidig én dag om gangen. Bare én pusten foran en annen, sakte & smertelig, men sikkert, til du ser lys i enden av tunnelen. Lyset kommer nærmere, og det vil verke dårlig underveis. Ingen som forbereder deg for dette. Ingenting i livet synes å komme nær ødeleggelsen heartbreak fører til psyke. Men re-du vil smaragd sterkere og bedre enn før - du har å - for skyld for familie og venner som elsker deg. For din egen skyld fordi du er unik og fantastiske & ingen har rett til å ta det bort fra deg. Ikke la deg selv bli holdt til emosjonelle løsepenger - lære fra smerte, stå opp din egen & skinne på nytt. Plukker deg opp stykke etter stykke & styrke deg selv å ikke bare gjenopprette men oppdager formål, kjøre & en bedre fremtid.


Jeg har gjort dette for meg i de siste månedene, og hva jeg har lært har hjulpet meg utenfor troen. Det er en ny fremtid. En som løfter helbredelse, i tillegg til å hjelpe andre gjør det samme. Du er ikke alene i din heartbreak. Dessverre er det altfor vanlig & så smertefullt. Du tror du er alene, & på noen måter du kan bare behandle smerte innen selv, men du ikke trenger å gjøre det alene - be om hjelp.


Det er utrolig gunstig å styrke selv. Leser, læring, motivasjon ved hjelp av online studier, DVD studie kurs kan du gjøre hjemme, e-bøker, artikler, lese historier om andres heartbreak å realisere du er ikke alene - som støtter er i nærheten i form av utdanning, å finne din indre lidenskap & går for det. Kjære til å bidra til styre deg gjennom skyggene & ut i lys av dagen. Lytte til musikk - mye av det - noen sanger vil hjelpe du gråte (try lytter til My Chemical Romance "Jeg ikke elsker deg" uten gråt øynene ut), andre til å tegne styrke fra (R. Kelly's "Verdens største" & Tina Arena "nå jeg kan danse" kommer til hjernen) & flere til å oppløfte du, lykkes & oppleve glede (de fleste av Mikas smittsomme sanger er virkelig gode her som, "Grace Kelly eller"Elsker i dag").


Følg deres hjerter begjær når det gjelder hva excites du. Lær å elske deg selv igjen og en dag vil du tiltrekke seg en partner som ikke avbryter deg når tiden få tøff - han eller hun vil stå ved og vil du elske igjen. Jeg vet at jeg vil også - bare ikke nå - mer vokser og lære å gjøre. Flere folk til å lære fra & inspirere forhåpentligvis også.

No comments:

Post a Comment