Sunday, January 1, 2012

Flytte etter et dårlig forhold

Mange kvinner lide i dag breakups med sine menn på et tidspunkt i livet, og det er aldri lett. Uansett hvor godt disse relasjonene starter, synes det alltid å falle fra hverandre bare når alt er klar til å slå seg ned. Men hvordan kommer noen kvinner får lenge fine med deres fremtidige forbindelser, mens andre kvinner aldri synes å komme seg ut av depresjon? Hva lykkelig kvinner gjør at ulykkelig kvinner ikke?


Ting med disse ulykkelige kvinner er at de aldri synes å stoppe å tenke på hva som gikk galt inne deres forbindelser, eller i det minste hva de galt at gjort forholdet ta en sving for verre. De gjøre aldri ankommer en god grunn, og ende opp blaming seg for hendelsen. Når de prøver å gå videre, kan de gjøre det med oppfatningen at noe er veldig galt med dem. Naturlig, disse kvinnene er aldri de beste typene som skal være med, og det er sannsynlig at deres neste relasjoner er dømt til å mislykkes fra starten.


På den annen side gjør "lykkelig" kvinner motsatt. I stedet for å tenke hva som gikk galt i deres tidligere forhold, fokuserer de på hva gikk rett. Når de gjør, er det lett å innse at forståelse menn ikke er som spearing fisk i ei tønne – hodet av menn arbeid på bestemte måter, og det er visse handlinger og atferd som gjør disse menn "hake" og gå etter at du har.


Jeg er sikker på at du har hørt frustrert klagen: "menn! De er det samme!"gang på gang. Det er faktisk ganske riktig, men ikke bare i negativ forstand. Alle menn har en mekanisme som kan arbeides til din fordel hvis du bare vet hvordan.


Å være en av disse "lykkelig" kvinner innebærer å bli kvitt noen usunn ideer om menn som ideen om at de er ganske enkelt alle jocks som er dating bare for sex. Dette er et godt eksempel på misgivings du får fra forrige relasjoner, og de bare tjene som barrierer for å bedre relasjoner i fremtiden.


Når du nærmer deg en ny relasjon med et åpent sinn, er det lett å se at det er visse ting som gjør mennesker ser ut til å bli tiltrukket mer for deg. For eksempel, når du snakker med hverandre, synes han mer interessert når du tar hans synspunkt i betraktning, men mindre interessert når du snakker bare om din ta på ting. Hvis du kjøper ham en skjorte som du liker, kan han ikke synes å være så lykkelige som når du kjøper ham en skjorte som han liker. Få gist?


Det er denne enkle praksisen med å vite hva som gjør ham tick – og gjøre noe om det-som gjør et menneske ser deg som noen mer enn bimbos og airheads han har datert før. Kombinert med sunn fornuft ikke å jag på forholdet, vil du snart finne at det vil være ham som vil være å prøve å flytte forholdet til neste nivå.


Husk, imidlertid, å vite er bare den første delen av ting. Vet rett måte å sette din kunnskap til handling, og du vil være på vei inn i den beste relationship av livet ditt.

No comments:

Post a Comment