Saturday, January 21, 2012

Arbeider med venner og familie under skilsmisse

I en skilsmisse er det ikke bare mor, far og barn som er berørt. Foreldre, søsken, svigerfamilie, onkler, tanter og venner er trukket inn i konflikten. Når du begynner skilsmisse prosessen, din tendensen vil være å tenke bare på den mest umiddelbare verden: Hjem, barn og eiendom. Dette er kjernen som er i endring, men som kan blind du til den større verden utenfor. Som prosessen vil drags på du oppdage at hele omfanget av relasjoner er endret. Noen av disse endringene er plutselige og store. Andre er langt subtler.


Som venn er der? Vil du noen gang se svigerfamilie igjen? Hva er feil-linjer med barnas lojaliteten? Noen av sine vennskap påvirkes? Mye av dette slår på selve prosessen skilsmisse. Den å det blir, jo mer vanskelig disse spørsmålene blir. Kan du forblir venner med par er fortsatt på gode vilkår med din ex? Når du er rundt dem har du se hvert ord du si?


Som med alle problemer av skilsmisse, er dette lettere hvis delingen er minnelig. Hvis du og din ex er vennlig, utvide den følelsen vanligvis til hans slektninger. Men hvis ting har vært stygg, deretter relasjoner endres radikalt. Bitterhet i en skilsmisse har en tendens til å blø til altfor mange andre deler av ens liv.


Når du er en av personene som er sinne, lider du ikke bare tap av ektefelle, men et helt sett av folk du brydde seg om. Disse kan være folk du snakket til candidly, folk med hvem du delte fridager og ferier. Du kan selv trodd av dem som folk vil du betro i om noe. De kastet plutselig i en fienden camp, og du ønske du hadde aldri sagt et ord til dem.


Enkel ting å si er: være sterk. De fleste betydelig ting å si er: gå til venner og familie som har stuck med deg. Når folk slår mot deg, kan du gå til dem som er tro mot deg. Virkelige venner vil ikke spørre deg å stave ut alt, eller å bevise noe. De vil bare gi deg omtanke og støtte, og det er akkurat hva du trenger mest nå.

No comments:

Post a Comment