Wednesday, January 25, 2012

5 Tips for å stoppe din bryte

Selv om breakups ser ut til å oppstå plutselig, kan det være som dårlig-- eller aften verre--for å bo i en loveless relasjon. Er du både hardheaded og uvillig til å kompromisse på problemer? Hvis du forstand at ditt forhold er nærmer seg en slutt, og du er bare redd for å møte det uunngåelige, finnes det et par ting du kan prøve for å berge forholdet.


# 1 Klandre ikke.


Vi klandre ofte hverandre når vårt forhold er ikke det vi ønsker å være. Han pσ ikke når jeg snakker med ham. Hun har aldri varmes til meg. Er det for mye å spørre ham til å gjøre noe fint for meg innimellom? Jeg føler at jeg vil gjøre mer for henne hvis bare hun ville stoppe MAS meg hele tiden. Det aldri bidrar til å klandre den andre personen for sviktende-forhold; det vil bare sette alle på defensiven. Begynn med å verdsette din partner for hvem de er, ikke for som du vil at de skal være.


# 2 Gi partneren din plass.


Det er ikke godt å gjøre en vane med alltid å ha din partner rundt. En svært vanlig årsak til par bryte opp er spørsmålet om avhengighet. Du må være i orden med det faktum at du og partneren din kanskje trenger litt tid fra hverandre for å gjøre noen ting. Hvis du føler at du må være med partneren bør hele tiden, så kanskje du ta hintet og ser etter noen ting du kan gjøre utenfor ditt forhold.


#3 Do du snakke med hverandre?


Hvis du vil at ditt forhold til å trives, er det viktig at du snakker ting ut på en konstruktiv måte. Hvis du oppdager at du bare vil være i stand til å kommunisere med hverandre gjennom en argumenter, sarkasme, og ekle kommentarer, så det er nok på tide å skritt bort fra slik oppførsel fordi det er respektløse og vil bare skade ditt forhold. Vil du snakke med venner eller kolleger på den måten? Hvorfor skulle du ønske å såre noen du elsker ved å snakke sånn?


# 4 Lytte ikke til løgn.


Er du i en vane å gjøre opp imaginære scener om hva din partner er opp til eller tenkning? For eksempel hvis partneren ikke umiddelbart delta behovet ditt fordi de var opptatt med noe annet, du forestille deg det betyr at de ikke bryr seg om deg? Ikke Lytt til de som stemmene, som de er bare forurensende ditt syn på virkeligheten.


#5 Are du betale oppmerksomhet til partneren din?


Er du klar over ting som interesserer din partner? Kan du gi dem en sjanse til å forklare deres side av historien? Til tider er vi ikke hører fordi vi ønsker å være rett på alle kostnader. Neste gang du er uenig over et problem, prøv å forbli rolig og lytte objektivt til den andre personens ord. Du bør innse at du ikke kanskje alltid er riktig, og ved ikke lytter nøye kan du savner noe viktig.


Selv gjøre ovenfor kan ikke være nok til å gjøre en betydelig endring i noen relasjoner. Hvis det er hvordan du føler deg, vil så du sannsynligvis nytte litt tid borte fra hverandre. Bruk denne tiden til å tømme hodet og finne ut hva det er at du virkelig ønsker.

No comments:

Post a Comment