Tuesday, January 3, 2012

Kan jeg få ham tilbake fra en annen kvinne?

Hvordan får jeg ham tilbake? Hvis på baksiden av hjernen din holde du spør deg selv dette spørsmålet, må så du være helt slått med mannen du dating. Du tror han er en perfekt gentleman, og synes å virkelig bryr seg om deg. Han er akkurat som hva du drømmer om i en mann og du falle for ham...


Da skjedde det. Han startet dating en annen kvinne og kontakte deg mindre. Snart må du vite virkelige ham – om hvordan han får inn i relasjoner etter hverandre. Intuitivt skjønner du at hvis det har skjedd før, det kan skje igjen. Selv om du fortsatt kommer til å tilbringe tid sammen med ham, begynne å havn følelser av usikkerhet og frykt. Du begynte å ha tvil om din delte vennskap vil blomstre akkurat som hvordan du forventet det til å skje. Du begynner å lure på hvordan å gjøre ham henge på utviklingen i forholdet (eller så det synes) litt lenger. Du ville ikke ønsker å miste ham til en annen kvinne – ikke denne gangen. Du fortsatt tror at det er bare et spørsmål om tid før drømmene kommer inn fruition Hvis du prøvd hardt nok.


Dessverre, det er ikke hvordan det vil slå ut. Du må ha mistet din oppfatning av virkeligheten Hvis du mener at du kunne gjøre ham fall for deg dypt. Nei, du ikke kunne vinne ham tilbake – ikke når han fortsatt daterer en annen kvinne. Hvis han begår bare en del av seg selv til dere begge, er sjansene han gjør seg helt tilgjengelig til verken en av dere. Det er krystallklart at selv om vennskap startet bra, det er svært usannsynlig å gå noe dypere på dette tidspunktet.


Det du leter etter er en moden og ansvarlig relasjon mens han, derimot, nyter emosjonelle roller coaster ved dating en kvinne etter hverandre. I slike tilfeller, kanskje er det best å slappe av selv og la ham gå. Gi ham tid og emosjonelle rom som han åpenbart trenger. Huske på at det er ikke fordi du ikke fortjener hans oppmerksomhet. Snarere er det han selv som ikke er klar til å engasjere seg følelsesmessig med noen på dette tidspunktet. En relasjon som er grunnlagt på forpliktelse er den siste tingen på hans hode.


I mellomtiden, er hva du kan gjøre ta sjansen til å oppdage nye dimensjoner til deg selv. Bare holde hodet av ham og få opptatt med dine egne saker. Det er din sjanse til å oppdage din egen essensen av lykke som du kunne ha gjort når du var for opptatt med å gjøre ham føler den på samme måten for deg. Når du gjør det, kan ett av to ting skje. Enten han vil legge merke til den nye du og takker deg enda mer, eller han vil helt drive ut av livet ditt.


Når det skjer, det vil ikke saken mye lenger og emosjonelle smerter ville være lettere. Da har du allerede lært livets leksjon å leve hvert øyeblikk for alt det er verdt – uten ham. Alle jo mer du blir klar når noen mer fortjener din hengivenhet kommer.

No comments:

Post a Comment