Tuesday, January 31, 2012

Hvordan du kan beskytte din kreditt etter din skilsmisse

Hvis du bare har skilt, vet du at det er en million forskjellige ting å bekymre deg. Bortsett fra den emosjonelle smerten, økonomisk belastning og barn - du må bekymre deg om kredittkortopplysninger. Har du noen dvelende regninger som er i ditt navn og din ex Ektefelles navn? Han eller hun har mulighet til å ødelegge ditt kredittkort i det hele tatt? Denne artikkelen drøfter hvordan du kan beskytte din kreditt etter din skilsmisse.


Avbryt alle kortene dine Ex ektefelle har tilgang til:


Hvis din ektefelle har kortene som kan påvirke din kreditt, må du avbryte dem umiddelbart. Hvis det finnes noen regninger i ditt navn som ektefellen lovet å betale på, kan du avbryte dem umiddelbart. Det spiller ingen rolle hvis han eller hun swears opp og ned å betale betalingen - det kan være en ulykke, en feil med regninger eller leftover bitterhet som kunne ende opp ødelegger din kreditt. Kontroller at du avbryter alle regninger eller betalinger at du ikke har kontroll - dette inkluderer verktøy eller noe annet. Så lenge du har full kontroll over dine regninger, du vet hva som skjer med dem, og du har kontroll.


Få en gratis kreditt rapporten:


Få en kopi av kreditt-rapporten, og overvåke alt som er på den. Ved å holde nøye med på kreditt-rapporten, vil du kunne legge merke til noen merkelige forekomster umiddelbart og tvisteløsning dem. Det er også viktig for å bygge din kreditt opp, så sørg for at du tar dette trinnet. Du kan få en gratis kreditt rapporten på www.freecreditreport.com eller ved å skrive de tre store kreditt byråer. Disse er Experian, Equifax og TransUnion. Hvis du oppdager noe på kreditt-rapporten som ikke hører det, tvist det umiddelbart. Du kan gjøre dette ved å sende et brev av tvisten til alle tre byråer, inkludert all informasjon om stykklister i tillegg hvorfor det bør ikke være på kreditt-rapporten eller bevis på at det er ikke din regning. Hvis det er en proposisjon som er blitt betalt allerede, må du sende kvitteringer til alle tre kreditt byråer, slik at de kan ta regningen av kreditt-rapporten.


Ikke la dine regninger gå i standard:


Kontroller at du betaler på alle regninger som kan gå mot kreditt-rapporten. Selv om du bare betale Minimumsbetalingen først, vil det holde dem fra å gå mot kredittgrensen. Som du klarer å få ting rettet ut, begynne å betale mer enn minstebeløpet - minst på høyere rente regninger. Dette vil hjelpe deg å grave ut av en hvilken som helst eksisterende gjeld slik at din kreditt vil fortsatt være god, og vil ikke være skadet. Hvis du trenger hjelp til å holde dine regninger av kreditt-rapporten, kaller selskapene og snakke med dem. Det verste du kan gjøre er å unngå dem. Ved å snakke med dem, kan du arbeide ut en enklere betalingsplan eller få en forlengelse.


Ved å overvåke din kreditt-rapporten, kan du holde den i god anseelse og beskytte den. Bruk ovenfor tips og forslag for å beskytte din kreditt-rapporten etter din skilsmisse.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete