Monday, January 16, 2012

Hun er juks! Men We�re I kjærlighet � 5 måter å ikke få hjertet knust

Har du noen gang har vært i en situasjon hvor du har møtt mann eller kvinne av dine drømmer, men han eller hun er fortsatt i en noe forpliktet forholdet? Hvis så, så vet du hvor vanskelig det er å være merkelig mann ut.


Hvordan kan du holde fra til slutt avvist? Hvordan kan du stole på noen som forlater sin kjæreste eller venninne for deg?


Her er noen tips og fem måter å sikre at du har rett overfor hverandre. Minst har du stykke bekymringer og vite om du gjorde ditt aller beste og kanskje det var ikke ment å være.


1. Kontroller at personen du er med er ment for deg, og prøver ikke bare avlaste seg av deres stressende liv med en affære eller brennende het romantikk. Sjansene er personen som gjør juks vil til slutt tilbake når de begynner å sortere ut sine egne liv, men bare etter unleashing en whirlwind av løgn og ødelegge noen i prosessen.


2. Hvis han eller hun er forlate sin betydelige andre for deg, er som et dårlig tegn. Kontroller at hvis de virkelig ønsker å forlate det som de er med, det er for en god grunn. Derfor kan ikke være deg! Du kan ikke stole på noen som forlater noen utelukkende for deg.


3. Hvis du har falt madly forelsket med personen, ta et skritt tilbake og se på det store bildet. De kan ha ført du ved et uhell, selv om du kanskje fremdeles føler en sterk forbindelse med hverandre. Du kan bli gjort for hverandre, men relasjoner ta tid, uansett hvordan romantiske du begge er.


4. Ikke la deg lure av love letters. Handlinger taler høyere enn ord, så Vis dem hvordan du føler deg, og hvis de gjengjeld, kanskje det er ment å være. Bare sørg for at de er alvorlig og er villig til å kutte sine bånd til en annen før du oppretter nye bånd med deg.


5. Ute av syne, ut av tankene. Den eneste måten å komme over en relasjon av denne art er å glemme det. Forholdet kan ha blitt dømt fra starten hvis de ikke var planlegging på å forlate deres betydelige andre for deg. Det kan ha vært lidenskapelig til tider, men du kan ikke gjøre noe for å endre livene sine. Alt du gjør kan forstyrre deres naturlig banen og rotet opp noen sjanse du noensinne har hatt med personen du bryr deg om. Du ønsker ikke å være den andre mannen eller annen kvinne. Hvis du befinner deg i dette scenariet, løp!


Noen romantics tror avstanden gjør lengselen i hjertet. Hvis du er i en situasjon der han eller hun er juks, eller planlegger å la den de elsker for deg, kontrollerer du at du forteller dem å binde opp sine egne løse ender og rydde opp i deres rot før du fortsetter. Dette kan ha en negativ innvirkning på ditt forhold i fremtiden og tillit vil alltid være et problem. Husk å alltid holde vakt bare i tilfelle, spesielt hvis du har blitt brent før.

No comments:

Post a Comment