Thursday, January 19, 2012

Bryte opp - den enkle måten

Forholdet er basert på tillit, kjærlighet og forståelse. Men i mange tilfeller, etter en lang tid denne forsvinner og paret hevder mer og mer. De kan ikke forstå lenger og føler at alt som den andre gjør er galt. Dette skjer vanligvis fordi partnerne har lei en av hverandre, det er ikke noe interessant i relasjonen mer, eller bare en av dem besluttet at de vil være med noen andre.
Du har en relasjon i lang tid, og du føler at det er nok og du ønsker noe annet, eller bare å være alene med vennene dine som før, men du ikke vet hvordan du endte på en enkel måte. Eller kanskje du er dating med en jente i noen tid, og du stemning kjedelig og vet det ikke er jenta for deg og du ønsker å bryte opp med henne. Hvis du ikke vil fortelle henne i ansiktet som det er over fordi du vet hun vil gråte ber deg om å bo med henne fordi hun elsker deg, bør du forsøke følgende ting som vil gjøre henne vurdere det er best å bryte opp med deg.


Vis ingen interesse i hennes lenger. Lat som du er svært opptatt, du har mye arbeid å gjøre, og du ikke har tid til å se henne i dag, kanskje i morgen men ikke sikkert. Vise henne at du har mer interessant ting å gjøre at møtet henne.


Ikke kall henne så ofte at du gjorde før. Du vil se at hun vil ringe deg hver dag for å se hva er det du gjør og hvorfor er du sint på hennes, men etter en stund hun vil se at du ikke bryr seg om henne lenger.


Lyve for henne. Hvis du fortelle henne løgnene og hun ta deg vil hun definitivt gå opprørt fordi det er ingen kvinne som liker å bli løyet for. Spesielt hvis du si at du er på jobb, og hun ser du med vennene dine.


Opprørt henne når du dating henne. Selv om hun er veldig glad for å se deg fordi hun ikke så du i lang tid må du kontrollere at du gjør ting som du vet ikke hun liker mens du er i møte med henne. Se for eksempel etter andre kvinner når du er med henne.


Bli sent på datoen. Ingen liker å vente etter noen særlig jenter etter gutter. Hvis du er forsinket når kanskje hun vil forstå deg fordi noen kan skje, men hvis du gjør dette til en vane vil hun føler vondt fordi du ikke har et stykke respekt for henne.


Også, hvis du ønsker å bryte med hennes ikke forteller i ansiktet, og ikke vil opprørt og såre henne å gjøre alle denne ting, kan du prøve å sende henne en melding på telefon fortelle henne at du anser som er ikke verdt å bo sammen lenger, eller at du trenger en pause, du går glipp av din gamle venner med hvem du gå ut før møtet henne. Du trenger en plass å gå med din folkens.


Hun får litt opprørt, men til slutt hun vil forstå at du ikke ønsker å fortsette lenger, og hun vil ikke ha muligheten til å tigge og bønnfalle deg å bo med henne.


Dette kan skje når som helst hvis du ikke vet å ta vare på det, for å gjøre alltid med partneren mer interessante ting du ikke interfile rutine, fordi du vil føle deg lei en av hverandre, og det ikke finnes mange sjanser til å gjøre dette arbeidet på nytt i en relasjon. Men hvis dette virkelig skjer å bryte opp med din partner har du mulighet til å velge på hvilken vei du skal gjøre det.

No comments:

Post a Comment