Tuesday, January 24, 2012

Hvor å forhindre din bryte opp før sin for sent

Selv om noen breakups kan skje ved overraskelse, kan det skade like mye eller mer når du står fast i en relasjon der det finnes ingen kjærlighet. Er du hver bullheaded, nekter å gjøre innrømmelser eller avkall på problemer? Hvis ditt forhold er i trøbbel, og du er fryktet det uunngåelige, er her noen forslag som kan hjelpe deg å lagre den.


# 1. Prøv å avstå fra å kaste skylden på din partner.


Vi godta ikke ofte skylden oss selv når en relasjon blir syrlige. Han betaler ikke oppmerksomhet til det jeg sier lenger. Hun er ikke veldig varm eller lidenskapelig. Hvorfor er det at han aldri gjør noe hyggelig for meg? Hvis hun ville bare avslutte pestering meg, så jeg vil gjøre mer for henne. Sier det er den andre personens skyld ikke vil bidra til å gjøre alt bedre, gjør det bare alle defensiv. Begynn med å akseptere din partner for personen som de er i stedet for som du vil at de skal være.


# 2. Prøv å stoppe å være krevende.


Ikke er i stand til å gjøre ting uten betydelige andre i nærheten er usunn for ditt forhold. Avhengighet har ført til en rekke forhold-feil. Du må forstå at det er normal og nødvendig for deg og din kompis å ta litt tid fra hverandre for å gjøre små ting som shopping. Hvis du oppdager at du ønsker å bruke all tiden din med din kompis, kan du ta dette som et tegn på at du skal få en hobby som du kan gjøre selv.


# 3. Du snakker med hverandre?


Kommunikasjon er avgjørende for en funksjonell relasjon. Hvis din realisere den eneste måten du kan ha en samtale er når du hevder, si noe sarkastisk eller lage en ekkel uttalelse, er det på tide å stoppe dette problemet; du blir demeaning og ikke viser respekt. Du ville ikke snakker til venner eller kolleger som dette, så hvorfor snakke med din kjære en på denne måten?


# 4. Ikke Lytt til alt som ikke er sant.


Har du kontinuerlig tenke falske situasjoner om hva din kompis gjør eller mener? Den lille stemmen i hodet ditt forteller deg ting som din kompis har mistet ønske for deg siden de ikke gjorde stoppe hva de gjorde på et tidspunkt når du hadde behov for oppmerksomhet. Ignorere de feilaktig tro fordi de er forvrengt virkeligheten for deg.


# 5. Er du en god lytter?


Har du noen ide hva partnerens interesser er? Du hører deres mening når du hevder, og la dem har en fair sjanse til å forklare sine synspunkt? Der er timene når vi trenger bare å være rett, og vi vil ikke lytte til hva andre sier. Når et problem presenterer seg, prøve å være rolig og åpne sinn til partnerens meninger og lytte til dem. Ellers kan du savner høre noe viktig, og Ja, noen ganger du er galt.


I noen relasjoner hvis du følger de tidligere forslagene fremdeles kan ikke det nok for situasjonen for å endre seg betydelig. Hvis dette er situasjonen, ditt forhold har endured nok, og det er nødvendig for to av dere å tilbringe litt tid borte fra hverandre. Bruk denne tiden til å tømme hodet og gjøre noen beslutninger om hva du ønsker.

No comments:

Post a Comment