Wednesday, January 11, 2012

Komme Over vondt av en bryte

Det er den mest effektive måten å gi slipp på siste få kledd, gå til din favoritt restaurant og spiser alene. Hvis du kan gå dit selv og spise lunsj, så vet du at du kan være OK med å være alene. Bekymre deg ikke, ingen vil stirrer på deg, ingen vil merke du og på slutten av måltidet vil du føle deg mye sterkere. Ditt nivå av tillit vil stige.


Imidlertid, bør du lære deg at du ikke kan isolere deg selv. Du må være rundt folk. Venner og familie bør være nøkkelen til å finne deg selv og elske etter din pause opp. Dele dine følelser - snakker hjelper alt. Uansett hva du gjør, ikke isolere deg. Du bør med enkeltpersoner som elsker deg i løpet av denne tiden av behovet.


Du vil også unngå å drikke, røyking og overeating. Personer som er alvorlig deprimert pleier å spise mer fordi de er overveldet med følelser. Du ønsker ikke å gjøre noe som vil sette på spill helsen. I stedet bør du få hobbyer å fylle tiden og ta bort følelse av tomhet.


Finne hobbyer å fyll timer. Ta en kunst-klasse på det lokale samfunnet colleget. Lær hvordan du gjør keramikk eller sculpt. Bli med på en lokal bassenget eller en bowling Liganavn. Ta opp en hobby som får deg tilbake i samspill med andre personer, for eksempel dance leksjoner. Du kan også lære hvordan du skriver. Du kan skrive en historie om livet ditt og Beskriv hva du går gjennom. Noen av dine hobbyer kan slå til noe som du kan arbeide som en karriere. Du vil være i stand til å tilbringe timer produktivt, i stedet for å bare sitte foran TVEN.


En annen viktig ting å huske er at sinne hjelper helbrede. Det finnes mennesker som sier at du bør holde tilbake på din vrede. Men hvis du kan få alle dine følelser ut alle vondt - vil du være i stand til å tilgi. Sinne er bare begynnelsen på helbredende prosess.


Det er alltid vanskelig å komme over en relasjon, men bryte opp kan noen ganger være en velsignelse.

No comments:

Post a Comment