Friday, January 27, 2012

Hvorfor kvinner Breakup med menn - fikse Breakups starter her

Hvordan kan jeg foreta eksen min vil ha meg tilbake når jeg ikke forstår henne?


For de fleste menn er det utrolig vanskelig å forstå hvordan kvinner tror og hva de ønsker fra deg. Forstå hvorfor kvinner breakup med menn kan være nøkkelen til å lagre ekteskap så er det veldig viktig for deg å forstå hva som skjer hvis du ønsker å komme tilbake med din ex.


Noen ganger kvinner vises logiske, men de motsi seg selv. De si ofte ting når de mener virkelig noe helt annet. Lar innse det deres Hjerner er kablet annerledes til din. Du må du grave dypt for å dekode hva hun virkelig prøver å si til deg, i stedet for hva hun er roping på deg. Når du forstår den vanligste årsaken hvorfor kvinner forlater sin mann vil du være på vei til å gjøre henne elsker deg igjen.


Kvinner noensinne si hva de egentlig betyr? Her er et ekstremt eksempel å illustrere


Når en mann snyter på en kvinne og din kone finner er det naturlig å tenke at det ville være slutten av relasjon med ingen vei tilbake. Dette er ikke sant. Hvis du ser deg rundt vil du finne masser av eksempler på dette skjer og par få tilbake sammen igjen. Noen ganger etter noen tid fra hverandre gjør andre straks. Hvis dette er tilfelle så juks kan ikke være rotårsak av breakup. Det er bare en katalysator for noe dypere inne kvinnen som du ikke kan se. Så hva er det? Hva er den virkelige grunnen til at så mange kvinner breakup med sine menn?


Hva tror du at din kone ville si til deg hvis hun fant ut at du hadde lurt på henne?


"Jeg kan ikke stole på deg lenger"
"You 're skitne"
"Du har vært utro mot meg"


Jeg vedder på at du kunne tenke på mye mer, men er noen av dem den virkelige årsaken? Hva er hun virkelig tenker? Hun at sannsynligvis ikke engang det selv.


Hva kvinner vil ha i en ekteskap - vil de bli verdsatt


First off kan se på hva menn vil ha i en ekteskap. Du ønsker å bli beundret ikke du? Du din kone å se opp til deg som en sterkere eller mer framgangsrikt leverandør for hennes og din familie. Jeg tror at de fleste menn føler denne måten fordi det er måten som din Hjerner er kablet. Det er lett å tenke så at hvis du bli en sterkere eller mer framgangsrikt leverandør som din kvinne vil beundrer deg for den. Vel hun kan, men er du gi henne hva hun ønsker?


Kvinner vil bli verdsatt. Det er enkle og åpenbare og du kan sannsynligvis setter pris på alle de små tingene som hun gjør for deg, men har du vise det? Jeg vedder på at du ikke. Det skje trolig ikke for deg at du må ikke bare fortelle henne at hun har elsket og ville og behov, men du må vise det også.


Når en kvinner stopper føler seg verdsatt dvs når de vil forlate deg


Kvinner er komplisert, men de er verdt å ta tid og problemer med å forstå hvordan de fungerer og hvordan de tenker. Hvis du ønsker å komme tilbake med din Ex. ta et skritt tilbake, tenke ut av boksen og i din womans hodet for å finne ut hvorfor kvinner breakup med menn. Når du virkelig forstår dette hemmelig være på vei til å tjene.

No comments:

Post a Comment