Sunday, January 29, 2012

7 Ting ikke å gjøre når å komme tilbake din Ex

Vi har vært alle vært der - brutt opp og desperat søker etter et svar til å finne veien tilbake til våre ex kjæreste eller ex-kjæreste. Noen ganger, men ende i stedet for å gjøre "høyre ting", vi opp gjør ting som vi ikke kan hjelpe, som ender opp å redusere våre sjanser til å få tilbake vår ex. Jeg vet det kan være en vane, akkurat som fristelsen av bite fingernails, men uansett hva du gjør, ikke gjør disse ting!


SIKTE


MÅLET har alltid vært en populær og enkel, instant måte å kommunisere. Når du skulle med din kjæreste eller kjæreste, hvor ofte du fyrene øyeblikkelig melding hverandre - 30 minutter om dagen? 3 timer per dag? Eller gjorde du fyrene bare lar målet på hele dagen og snakket hver gang.


Når komme tilbake din ex, vil du gi dem noen plass. En av de mest pinlige følelsene er øyeblikkelige meldinger noen sier "Hei, jeg ønsket å si at jeg elsker deg og jeg håper vi kan snakke igjen" bare å stå å se skjermnavnet ditt eget rød i den hvite boksen. Selv om din ex så dette, eller en melding om det er "Hi Babe..." eller "Hva er opp søt kaker?" eller "Svar nå!", dette viser dem at du er fremdeles aktivitet forfølge dem tilbake, og det er ikke hva du vil gjøre, for nå.


Tekstmelding


Tekstmeldinger er alltid kule ting fordi hver gang du lei, du kan våren opp til handling når du hører at tekstmeldinger lyd! (Jeg har en "light speed" lyd på min Blackberry, slik at det er hva jeg gjøre minst...) Du og din ex kan ha vært hemmelighet tekstmeldinger hverandre mens kjeder i klassen, lytter til foredrag av din professor går videre og videre om stat og styring (tillit meg jeg har vært der før, og jeg er om å sovner skrive ordene ned). Hvis du fortsatt er din ex for tekstmeldinger, tenker at det "er" noen magiske ord som vil få dem tilbake, ikke! Du mangler det "store bildet" her.


Ring


Du kan være en person som snakker mye og finner en måte å sette en samtale fra bokstavelig noe. Du kan plukke opp telefonen og se kjæresten din kjæreste på din favoritt topp 5 liste! Du ser deres vakkert ansikt og minnes gamle dager 5 til 7-samtaler som du får fra hverandre. Nå kan du få heldig hvis du får 1-2-anrop fra noen andre enn moren din forteller deg å spise din grønnsaker. Hvordan du ønsker du kan bare trykke hastighet Ring opp-knappen og lytte til søte lyden av din ex. vel... ikke gjøre det. Motstå fristelsen fordi gjør dette vil skru opp sjansene dine for å få dem tilbake! La oss fortsette.


Bokstaver


Hvis du ikke er en teknologi type person, kan du være i kommunikasjon for hånd via dikt og bokstaver. Dette kan være romantisk... Hvis du var fortsatt i relasjonen. Bokstaver og dikt, men romantisk eller personlig som de er, er en oppfordring til handling for desperat hvor en kan gå til å få noen tilbake. Du ikke vil legge så mye vekt på noe når de plasserer knapt noen forsøk på å lese brevet, mindre skrive deg tilbake. Tenk om du blakk med din ex, og du fikk et brev en uke-bokstav med hjerter og teddies bjørner av dem pouring ut sine følelser til deg. De fleste ex som lese dette brevet mest sannsynlig ville bare legge det til side på bordet og fortsette med sin dag.


Stengel


Oh my gosh! Aldri gjøre dette! Stalking er merkelige og skummel, selv om din altfor besatt din ex kjæreste eller ex-kjæreste. Jeg vet at noen ganger er det følelser som vi ikke kan kontrollere som trenger å vite hvor din kjæreste eller kjæreste er... hvem de er hengende ut med... er disse menneskene som en potensiell trussel mot å ta dem vekk fra deg... osv. Ja, nysgjerrighet vil alltid være på det høyeste tilstand under dette avgjørende tidspunktet til panikk. Du kan gå på Facebook eller eve MySpace og sjekke opp hvert innlegg som er skrevet på deres og hvert innlegg som de har skrevet til noen andre 's for å se hvis de "øyeblikket ser noen."


Men uansett hvor vanskelig er det å styre disse oppfordrer ikke gå ut og prøve å se hva gjør i livet. Ikke prøv å følge deres hvert trinn. Bare la dem være. Ikke bare vil dette drive dem bort veien videre, men du vil være i en endeløs, aldri slutter og uunngåelige rute som vil bare bli verre dag (Tenk Alice in Wonderland - å din bare bli lokket til noe som aldri gjør følelse og den eneste måten å komme seg ut er å våkne opp). Så igjen, ikke forfølge dine ex!


Manifestet


Hvis din i en emosjonell kriser akkurat nå, som kan omfatte gråter på en pute, går frem og tilbake ned hallen, roping til veggene, eller ser på din fyrene fotoalbum, er det best ikke å manifestere disse følelsene til andre. Du må kanskje følelsen av depresjon, nostalgi, sinne og andre insecurities. Det er greit å søle disse følelsene én gang og en stund, men du trenger ikke å stadig gjøre dem tydelig ved å vise eller vise disse følelsene til dine venner! Gjør dette vil ikke bare dra dem ned deres dagtid med dine problemer, men vil bare tjene til å skade deg mer.


Være inaktiv


Alle ting ovennevnte utgjør av det store bildet - lære å behandle deg selv først. Når du får deg håndteres først, kommer alt annet av "så" "mye" "lettere". Gå ut og gjøre noen aktiviteter for å tømme hodet fra noe, men tenker på din ex. Hvis din bare sitter hjemme og gjøre ingenting, sjansene er bilder og minner om din ex starter slipping i.


Planlegge hva du skal gjøre med din tid som går ut, hengende ut med noen venner og se en film. Hvis du bare har noen venner som er opptatt, gå til et treningsstudio og gjøre noe der det er andre mennesker rundt deg så du kan føle at vibe som arbeider ut, kjører på tredemølle og spille basketball. Først kan du si at det er dumt, og du kan ikke fungere fordi selv mens du gjør dette, du fortsatt tenker på din ex (det er slik jeg følte...). Men gjør noe, noe, er bedre enn inaktiv hjemme, og hvilke dager som passerer, gjøre ting får mye enklere!


Holde fokus på "din" liv, og husk å alltid være aktiv. Ikke kontakte din ex for en stund, og de vil begynne å tenke hvorfor ikke har du øyeblikkelig messaged dem, tekst-messaged dem, kalt dem, eller skrevet dem en søt bokstav. "Bør du av" nå... høyre? Ikke gjør disse ting, vil du være et skritt nærmere å få dem tilbake.

1 comment:


  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Cell, Viber og whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete