Saturday, January 28, 2012

Hva er en prøveversjon-separasjon

En prøveordning separasjon er en tidsperiode i løpet som et par skiller uten faktisk å bli skilt. I noen tilfeller kan en prøveordning separasjon resultere i skilsmisse, men det er ikke alltid tilfelle. I noen tilfeller kan er en separasjon bare en formalitet som må overholdes for at en skilsmisse som skal gis. Forskjellige land har ulike krav om mengden tid som et par må være lovlig atskilt før de kan få innvilget skilsmisse. Som et minimum stater som krever en venter perioden vanligvis variere mellom seks måneder og tre år. Ikke alle statene krever en venter perioden.


En prøveordning separasjon kan eller kan ikke formalisert med retten. I noen tilfeller kan et par bestemmer deg for å skille uformelt for å ta en pause fra hverandre og søke rådgiving og se om de kan arbeide gjennom problemer som kan være forstyrre ekteskapet. Paret er alltid kunne beholde muligheten til å være gift med en separasjon, selv om separasjon innebærer papirene blir arkivert med rettssystemet.


På grunn av at en separasjon kan brukes i en skilsmisse, er det ofte viktig for betingelsene av separasjon til helt vurderes før innlevering papirarbeidet med retten. En juridisk prøveversjon separasjon er ment å beskytte både ektefeller separasjon periode. For eksempel bør et par være legalt separert og ett av ektefeller medførte betydelige gjeld etter separasjon, domstolen papirene kan fastsette at den andre ektefelle vil ikke bli holdt ansvarlig for halvparten av gjeld. Separasjon papirene kan også adressere forvaring av små barn, så vel som lever ordninger for både ektefeller og som forblir i ekteskapelig hjemmet.


Når et par er å oppnå en separasjon og føler at skilsmisse er uunngåelig, er det vanligvis lurt at paret søke hjelp fra en advokat for å sikre at alle viktige saker er adressert. Det bør også vurderes at i mange stater, paret er nødvendig for å filen separasjon papirene før en skilsmisse kan oppnås.


Hvor lang tid som kan gå mellom en separasjon og en skilsmisse, er avhengig av staten som skilsmisse er søkt. Enkelte stater krever en obligatorisk venter perioden for å gi paret en mulighet til å revurdere og velger ikke å oppløse ekteskapet. Separasjon periode gir også par med mulighet til å jobbe ut problemer angående delingen av eiendom og forvaring.


Det er ingen faktiske regler i en prøveordning separasjon, som ikke er så drastisk som en separasjon. Det er ikke nødvendig å sende noen domstol papirer og paret vil avgjøre hvordan de ønsker å fortsette med prøveversjon separasjon. Prøveversjon separasjon er ganske uformell, sammenlignet med en separasjon. Paret kan velge å reversere en prøveordning separasjon når som helst de velger. Det finnes ingen advokater, delingen av egenskapen eller forvaring problemene forbundet med rettssystemet i en prøveordning separasjon. Likevel, det er faktorer som bør vurderes som:


Fengselsstraff tidsplan - paret må bestemmer hvor noen små barn skal ligge, og tiden vil de bli med hver overordnede. Kommunikasjon mellom barn og foreldre bør også tas i tillegg til tilgang til informasjon.


Monetære problemer - paret må sitte ned og se gjennom sitt budsjett for å finne ut hvordan monetære problemer skal håndteres. En betydelig del av dette vil vanligvis ha å gjøre med hvor hver ektefelle vil ligge under prøveperioden separasjon. Noen par kan godta en støtte ordning midlertidig mens andre avgjør at det kan være best å finansiere to husholdninger fra sine felles midler. Barnet støtte problemer skal også rettes.


Egenskapen - par vurderer en prøveordning separasjon bør vurdere alle eiendeler, og hvordan de skal håndteres under separasjon. De bør for eksempel bestemme om du vil la midler i bankkontoer, dele midler, fryse dem, osv. Bruk av kredittkort bør også være klart definert.


Andre saker som skal rettes inkluderer dekning av helseforsikring, Livsforsikring policyer, W4 fritak og begunstigede for alle andeler.


Det bør bli husket som en prøveordning separasjon-avtalen ikke vil vanligvis dekke alle områder og problemer som en skilsmisse avtale ville dekke. En prøveordning separasjon er ment å opprettholde situasjonen som det øyeblikket står så mye som mulig mens å gi paret med en mulighet til å reflektere over problemer knyttet til deres forhold.


Paret kan også velge å diskutere muligheten for ekteskap rådgiving under separasjon for å kunne arbeide gjennom problemer som kan forårsake misnøye i ekteskapet. I noen tilfeller kan det være ekteskap rådgiving obligatorisk del av separasjon periode før gis en skilsmisse domstoler.

No comments:

Post a Comment