Monday, January 23, 2012

Hvor å forhindre en pause opp

Blir sittende fast i en loveless relasjon er like ille som arbeider med en plutselig breakup. Er dere begge sta og ikke kan gi eller kompromittere? Disse er noen tips for å lagre en relasjon som du frykter er på vei mot en break-up.


#1 Do nyte ikke tilordne skylden.


Det er lett å klandre vår partner når en relasjon blir i bekymring. Han lytter ikke lenger til hva jeg har å si. Hun er en isen maiden. Hvorfor ikke han bare gjøre noe som ville gjøre meg lykkelig? Hvis hun ville stoppe bugging meg hele tiden, vil jeg være mer sannsynlig å gjøre fine ting for henne. Blaming din partner setter dem på Forsvaret, og gjøre ikke ting bedre for ditt forhold. Slutte å fokusere på hva din partner mangler, og sette fokus på hvem de er.


# 2 Unngå å være trengende og clingy.


Hvis du alltid vil partneren din til å gjøre alt med deg, er det ikke sunt. Neediness er en av de øverste grunnene som par bryte opp. Det er viktig at du forstår at det er normalt for partnere å tilbringe noen trengte tid borte fra hverandre, og de skal ikke behøve å delta i trivielle ting med deg i at de ikke liker. Når du finner ut at du alltid er craving å være med partneren din, er det tid for deg å begynne å utvikle enkelte andre områder av interesse, en tidsfordriv, for å kunne bruke tid borte fra din partner.


#3 Are du snakke og lytte til hverandre?


Et sunt forhold er en partnerne er i stand til å kommunisere. Du må gi din partner samme godhet og respekt som du gir til venner og kolleger. Hvorfor ville du snakke med din kjære en sånn Hvis du ikke ville snakke med venner eller kolleger sånn?


# 4 Stopp indulging falske tro.


Gjør du plage om der partneren din er, hva han tenker om og hva selskapet han er med? Hvis partneren ikke deltar på din hver ønske, har du mistanke om at de ikke lenger vare om du? Hvis du stopper å tro at de falske tankene, vil du stoppe å ha en negativ visning av virkeligheten.


#5 Do du hører, virkelig høre hva de sier?


Du heed partnerens valg? Kan du gi så mye betydning til deres del av historien, for rettferdighet? Det finnes tilfeller da vi slå en blind eye til grunn i vår vilje til å være den ene som er rett. Hvis du tilfeldigvis bli involvert i en annen konflikt, kan du prøve å lytte genuint til hva den andre personen har å si, og snakker med en normal volum. Det er mulig at du har oversett et avgjørende tidspunkt, og, selvfølgelig, du kan være galt også.


Det kan være at noen relasjoner krever mye mer enn tipsene ovenfor for å oppleve en merkbar forskjell. Hvis dette høres ut som ditt forhold, er det tydelig at ditt forhold har weathered en lang spell av lidelse, og begge partnere må tilbringe tid borte fra hverandre. Ta tid å få et bedre bilde og tenke på hva du virkelig ønsker.

No comments:

Post a Comment