Monday, January 30, 2012

Hvordan du kan vinne din Ex-rygg avhengig av din personlighet

Folk faller vanligvis inn under disse fire type personligheter, og avhengig av hvilke du passer under, det kan ha forårsaket din kjæreste eller kjæreste bryte opp med deg... Du kan fortsatt få din ex tilbake, men først prøver titt tilbake til ditt forhold og tror hva slags personlighet du har. Tips - det kan være en kombinasjon av mer enn ett av følgende.


Reservert


Reservert mennesker er vanligvis Introvert og liker å holde til seg selv. De fleste av disse menneskene tankene ikke ikke å ha store sosiale selskapet rundt dem, og er fornøyd med sin egen velvære. En reservert person med høy selvtillit aktelse kan komme av som arrogant til andre, mens en reservert person med lav selvtillit aktelse kan komme som usikkert til andre.


Ville du anser deg selv en reservert person? Kanskje brøt din kjæreste eller kjæreste med deg fordi du var "for reservert", og savnet noen som tilbød dem bare litt mer oppmerksomhet. Noen ganger en relasjon er ikke bare om én person å ha den andre personen som en kjæreste eller kjæreste som en tittel. Neste gang din med dem, må du kontrollere at mer åpnet opp med dine følelser og de vil begynne å sette pris på at du ikke er så Introvert og selv overbærende som deg, vises.


Utgående


Utgående folk elsker sosiale miljøer og er vanligvis laget ordet "sosial butterfly." De kan ikke stå bor hjemme og elsker ut skal steder, så lenge det ikke er bor inne i huset gjør ingenting... Mange utgående mennesker liker spontanitet og unpredictability, og det er derfor du se mange utgående folk på klubber, barer og partene.


Ville du anser deg selv utgående? Hvis du gjør det, kanskje din kjæreste eller kjæreste var mer casual, reservert-type, og ikke føle seg komfortable ser du henger ut med andre risikere sjansene for deg å bli tatt av noen andre. Så de satt Hjem se på TV, holdt de sannsynligvis tenker om hva du gjør, og som du var med. De føler for dem kan ha vært altfor unbearable. Neste gang du møter med dem, kule ned litt. Fokuser oppmerksomheten din på dem, være de å stille dem spørsmål og forsikre dem om at de er de du ønsker, og ingen andre.


Tilfeldig


Uformell folk er vanligvis folk som ikke tankene og påvirkes ikke av "drama." De er mennesker som liker å "gå med flyten" ting, spesielt ting som skjer i hverdagen. De er lett kommer og er vanligvis svært approachable folk. Casual folk har en tendens til å henge ut på mer enkelt går miljøer som bokhandlere, hunden Parker, på en venner sted, og noen ganger filmer. Men de har en tendens til å henge ut mindre i høyt, bølle miljøer som de av høyt klubber, barer og raves.


Er du en uformell person? Kult, har vi noe til felles. Uansett, kanskje din kjæreste kjæreste brøt med fordi du var "også ned til jorden." Dette utgangspunktet innebærer at du ikke bryr seg hva som skjedde, var ubesluttsom da de spurte hva du ønsket å gjøre, og ikke bringe nok spenning og eventyr i tabellen. Neste gang din med din ex ta arbeidet med å bestemme seg for en spennende og morsom aktivitet som dere kan gjøre. Vis dem at du kan være like spennende som noen andre.


Emosjonelle


Emosjonelle folk har kvaliteter fra alle de ovenfor, pluss drama. De nyte motta oppmerksomhet, i tillegg til å gi oppmerksomhet, og er meget uforutsigbar grunnet deres ustabil stemninger. Ett minutt vil de hopping for glede og neste gråte i seng. Noen ganger de kan være morsomt å henge med, men noen ganger er svært ytterst ubehagelig. Emosjonelle mennesker kan tilpasse seg til alle miljøer fra en kaffebar til en lokal klubb. Uansett hvor de går, drama følger vanligvis dem, og dermed de avhenger mye oppmerksomhet.


Ville du anser deg selv en emosjonell person? Hvis ja, grunnen til din kjæreste eller kjæreste brøt med du kan ha vært fordi du var mer avhengig av deres oppmerksomhet enn dem tilværelse avhengig på din. De kanskje har også hatt problemer med å holde opp med problemer og emosjonelle humørsvingninger og nødvendig å bli mer selvstendige, sammen med mål om å ha et stabilt forhold. Neste gang du er med dem, ikke fortelle dem om dine følelser, og ikke virk desperat! Bare slapp av, og nyt deg selv, så vel som deres bedrift. De vil se uavhengige kvaliteter og umiddelbart bli tiltrukket som.

No comments:

Post a Comment