Tuesday, January 10, 2012

Implikasjonene av skilsmisse på California-Refinance

Skilsmisse er ingen enkel ting. Allerede fanget i emosjonell uro, har du fortsatt å være forstandig nok til å håndtere de juridiske og finansielle problemene, særlig hvis du har små barn å ta vare på og et pantsatte hus. Allerede tenker på flytting? En California refinance kan være din billett ute av blues.


Hvem tar huset?


En vanskelige spørsmålet i skilsmisse er hjemme. Hvis du er kona og saddled med små barn og med ingensteds å gå, kan det være traumatisk å å miste hjem. Ennå, kan du tilpasse skipet å gjøre ting fungerer i din favør, sperring juridiske spørsmål som diskvalifisere deg i hjemmet dag pantsatt. Det vil være noen tekniske å håndtere før du flyr til California. Refinance lån kan alltid hjelpe deg videre med livet ditt.


Du ta huset hvis det er en egenskap du eies og pantsatt før ekteskap. Men under ekteskapet, hvis din ektefelle bidratt til den månedlige innbetalingen kan du selger huset for å løse problemet, og ta kontakt med et refinance selskap å kjøpe et nytt hjem fra salgsinntektene av din eiendom.


Hvis huset var brakt av din ektefelle gjennom et lån og dokumentene bære begge navnene, ville det bare berette være å selge huset for å fjerne deres navn fra kontrakten. Hvis dette ikke er solgt, og din ektefelle fortsetter boliglån, kan banken eller boliglån alltid løpe etter du Hvis det er sent eller ubetalte dues. Så lenge navnet ditt er registrert, påvirkes av manglende betaling av boliglån.


Eller hvis din ektefelle godtar, kan du refinansiere hjem i ditt navn alene. Dette absolves ham eller henne fra en hvilken som helst standard betaling på boliglån. Det er ditt ansvar deretter å ta ansvar for boliglån og arrangere en California refinance.


Ex-par alltid bestemme seg for et salg til å kvitte seg med hindringer for et boliglån, som er et smart trekk for begge. Det neste spørsmålet er å få hver sin lik andel hvis huset er solgt, men domstolen har ofte en si om saken etter deliberating hensyn.


Hva gjør før du flytter?


Før en refinance, har du har å sjekk ut disse vakre hus til salgs, og velg ett innenfor budsjettet. Pass på at et hus er tilgjengelig for salg, slik at du vet hvor mye du kommer til å låne. Når din California refinance er avsluttet, kan du begynne å planlegge flyttingen. Det er pakket for å gjøre, barn å bli fjernet fra skolen og movers å kontakte.


En måned før flyttingen, informere din sjef og filen din fratredelse. Eller hvis du er selvstendig næringsdrivende, sjekk ut mulighetene for virksomheten din i solfylte California. Det er ingen bruk kommer til California ikke vite hvordan du kommer til å overleve alene.


Flyttingen vil påvirke barn, men ta ting et om gangen, fordi det er ingen snarvei å løse dette problemet. Så passer avtale med de gråt, tantrums og trass tålmodig - selv om du er elendig og sint selv.


Den emosjonelle siden er de vanskeligste å håndtere, men de fysiske og økonomiske aspektene har løses raskt hvis du har små barn å lete etter. Være glad for at det finnes en California refinance til å flytte fremover.

No comments:

Post a Comment