Wednesday, January 18, 2012

Følelser helse-Tips For skilsmisse og bryte opp

Å miste din partner er alltid smertefullt. Det er en heartache, slik du ser på det. Det gjør vondt. Kroppen din aches og ditt hjerte føles som om det kommer til å eksplodere. Du er ansikt til ansikt med de viktigste Beslutningstøtteverktøy i livet ditt.


Valget du gjør for øyeblikket bestemmer hvordan resten av livet ditt unfolds. Når du hurt ved skilsmisse eller en pause opp eller en død, kan du føle emosjonelle smerte eller fortsette å prøve å unngå skade følelser.


Hvis du velger å bli mer forsvarte, kroppen din blir vanskeligere og ditt hjerte closers strammere. I ditt neste forhold er du sikker på å gjenta det samme gamle "vondt mønsteret." Du tror kanskje også at du kan tiltrekke den samme typen person, enda en gang.


På den annen side, kan du velge å være klokt og bli følelsesmessig sunne. Du kan åpne din emosjonelle smerte i stedet for å kjøre vekk fra den. Når du velger å åpne opp for din emosjonelle smerte, kroppen din blir mer avslappet og din energi flyter. Du løse "vondt mønster" så du ikke trenger å gjenta det i ditt neste kjærlig forhold.


Det var et sønderknust hjerte som sparket min egen personlige transformasjon i høy utstyr. Så vet jeg ting du trenger å høre fleste er du er elskelig og du elsket. Dette er hva du trenger å minne deg om igjen og om igjen, selv om det ikke føles ekte akkurat nå.


I tillegg må du forsikre deg selv du har gjort noe galt, og det er ingenting galt med deg. Du kan tenke Hvis du bare hadde gjort dette, de ville ikke ha igjen, eller hvis du bare hadde gjort det, de ikke ville ha dødd. Eller du opplever beklager at du har forlatt din partner.


Berolige deg selv at du ikke er en forferdelig, dårlig, unlovable person. Dette er sant, og det bidrar til å høre det og si det til deg selv. Et sønderknust hjerte trenger kjærlighet, ikke dommen.


Du er selvfølgelig ikke perfekt. Selvfølgelig skjøvet du kjærlighet bort med kontrollerende oppførsel. Selvfølgelig handlet du ut din uløste emosjonelle problemer i ditt forhold. Dette gjelder for alle.


Partneren var også gjør pressepenger av likt ting med deg. Selvfølgelig du skylden dem, og de skylden du. Dette er universelle forholdet ting. Disse kjærlighet forholdet dynamisk er akkurat hva du ønsker å bli mer bevisst på slik at du er bedre på kjærlig i ditt neste forhold.


Alle har disse kjærlighet relasjoner problemer. Ingen er perfekt. Vi trenger ikke å være perfekt for å bli elsket. Biletet er perfekt, og ingen elsker et bilde. Vi kan bare elsker vår virkelige selv og det virkelige selvet av andre. Dette er hva du ønsker å bli flinkere til gjør-kjærlig virkelige selv.


Trenger du mot og støtte til å bo i skade og føler det. "Åpne hjertet," ble gjort til komfort deg, og lede deg selv om prosessen med å la gå av tidligere vondt gang for alle slik at du ikke fortsette å gjenta din emosjonelle smerter i neste kjærlighet forholdet.


Det er en fantastisk, herlig magisk som skjer når du føler følelsene dine vondt. Du la gå av dem, forsvinner de. Området hvor din vondt ble fryst i kroppen din åpnes, og blir myke slik at du kan motta kjærlighet. Åpne hjerter tiltrekke real, sann kjærlighet.


Hjertet ditt blir sterk og sunn, slik at kjærlighet til flyt i og ut av det med stor vitalitet. Du kan nyte hvert øyeblikk i de naturlige prosessen med å bli mer av hvem du virkelig er-selv de smertefulle. Elske deg selv inn i emosjonelle helse så neste elsker forhold til siste.

No comments:

Post a Comment