Friday, January 20, 2012

Du kan bryte opp, men Don�t pause moderne bestefar-klokke

Lykkelige avslutninger eksisterer, men ikke alle mennesker er heldig nok til å ha den. De fleste mennesker tror at gange ned aisle inne en hvit kjole og tar et løfte av evindelig og alltid med Prins sjarmerende staver en lykkelig slutt. Hva de ikke vet er det er bare begynnelsen. Mesteparten av tiden, prins sjarmerende er ikke egentlig ganske sjarmerende, tross alt, og evindelig og alltid varer bare noen få år, med noen få måneder. Og når det skjer, du står overfor en realitet som overgår mystikk av lykkelige avslutninger – skilsmisse.


Stor D


På denne dagen og alder, har sanctity av ekteskap vært befouled ved inevitability med skilsmisse. De fleste par bli gift, tenker at de kan alltid bli skilt Hvis ekteskap ikke fungerte. Lovene har gjort det så lett å få en skilsmisse folk begynner å ta den virkelige essensen av ekteskap for gitt.


Hva folk flest ikke vet, men er at skilsmisse ikke er så lett som det virker. Det er smertefullt, traumatisk og ofte urettferdig. En skilsmisse krav ofrene – følelsesmessig, økonomisk og psykologisk. Mest av alt, en skilsmisse ruiner familier, tar bort kjærlighet og forlater bare bitterhet på dets kjølvann.


Hvem får hva


Som om å få en skilsmisse er ikke traumatisk nok, er det mye av legalitet til painstakingly sile gjennom før du kan helt en del måter. Når barn er involvert, foreldre ofte kjempe for forvaring og barnet støtte. Faktisk sinne par kamp for forvaring for stort sett alt, som huset, moderne motoren Bestefarsklokke, bilen og selv hunden. Begge parter er ofte prøver å ta opp den andre, og knapt noen spiller noensinne rettferdig.


Faktisk, mens begge parter alltid synes å ønske den moderne motoren Bestefarsklokke eller hunden, ideen om en minnelig skilsmisse er ingenting mer enn en myte. Den morsomme tingen er en eller den andre virkelig ønsker ikke moderne motoren Bestefarsklokke eller hunden. Sinne par akkurat som å ta swipes på hverandre. Som et resultat, er følelsesmessige og psykologiske konsekvenser stor. Hva de ikke vet er at de fanget i midten – advokater, hunden, moderne motoren Bestefarsklokke, og barn spesielt - lider for deres vrangvilje.


Ikke helt kyssingen og gjøre


Hvis du skal få en skilsmisse, i det minste få det gjort riktig. Du sannsynligvis virkelig ikke kan arbeide ut forskjeller, og du kan ikke lagre forholdet. Men er det egentlig ikke noe poeng på sårer hverandre og resten av familien din mer enn nødvendig. Snakk det mellom dere og gjøre kompromisser. Du kan sannsynligvis gi opp moderne motoren Bestefarsklokke Hvis du får hunden. Du kan lage tidsplaner på når hver av dere kan ha barn.


Det er ille nok at du er får skilt. Ikke gjør det verre ved får ting opp. Minst, ved å prøve å skilsmisse minnelighet og fredelig, kanne du fremdeles være venner. Tross alt, miste du allerede en ektefelle. Hvorfor miste en venn, også?

No comments:

Post a Comment