Monday, January 9, 2012

Håndtere Break Ups

Håndtere pause UPSen er ikke alltid en enkel ting å gjøre fordi vi er allerede ganske overspent med følelser. Likevel, som er nøyaktig tid da det er mest viktig for å opprettholde et klart hode og å sikre at ingenting tåpelig er utført i sensitiv mellomtiden mellom breakup og kjøles ned. Det er ikke overraskende for følelsesmessig delikat folk til å føle at alle lysene i universet har gått når en relasjon bryter ned. Dette er grunnen til alle pause-ups er traumatisk i minst noen forstand. På grunn av dette skjer det ofte at i de vennligste av delinger kan det være minst ett parti som er følelsen samme type følelsesmessige traumer som går med å miste noen til døden.


Det er bare for mange årsaker som fører til breakups, men noen av dem kan være utroskap, misunnelse, tilsynelatende mangel på tillit, misfornøyd sexliv og så videre. Det virkelige problemet her er at noen av årsakene til en pause opp kan godt settes inn i neste forholdet og dermed dobling risikoen for potensielle traumer.


En av de mest effektive måtene å håndtere trauma og negative følelser som følger med en pause opp er Hypnotherapy.


Den emosjonelle bakgrunnen av hver bryte opp er forskjellige, men beslutningen forblir felles når håndtere pause ups. Dette er hvordan du velger å personlig reagere på en pause opp og andre følelser flyr rundt deg. Dette er ikke utelukkende en mental øvelse, fordi noen mennesker er sterk nok (eller kalde nok i henhold til noen mennesker) for å gjøre det som er kjent som "plukke opp bitene", og flytte på som om de hadde overlevd en veien ulykke med noen riper. Derimot er folk som føler seg helt knust og ikke kan gå videre med livet. Mens det ville være uklokt å kritisere enten reaksjon, kunne både av dem gjøre med en bit av moderasjon.


Personer som gjennomgår traumer fordi deres liv er brakt til en stillstand etter en pause, trenger du mer hjelp enn andre. Hypnotherapy fungerer i trinnvis fremgangsmåte for å hjelpe folk få over sine følelsesmessige hurdles slik at de kan fortsette ledende normale liv.


Det kan høres grusom (særlig i en traumatisk tilstand), men i tilfelle av en pause opp, er det best å glemme i stedet for å huske smertelig. Smerten kan høres strålende, men det gjøre ikke noen noe godt. Personer med traumer forestille mange situasjoner der de holde spiller med might-have-been og tenke hvor mye de trenger personen de mistet. Hypnotherapy er en langsom og jevn kur å kvitte seg med denne avhengighet av fantasy fordi vedkommende er allerede borte og du skal fortsette på egen hånd. Og den virkelige sannheten er at du kan, men du er ikke la deg gjøre det.


Hvis du ikke la din sjel bo på forholdet på personen involvert deretter outlook og holdning vil forbedre, og dermed bedre livskvalitet. Minner, gode eller dårlige, kan alltid være negativ hvis du ikke opprettholder streng kontroll over dem. Hypnotherapy kan hjelpe deg med å etablere slik kontroll for at hjernen din til å øve seg på andre flere viktige saker og heal livet.


Minnene er det største hinder når det gjelder å flytte på etter en pause. Om du husker de gode øyeblikkene eller dårlig, en ferie, en favoritt bar, det første stedet du møtt, detaljene har ingen betydning... minnene dine bare forsterke ditt tap og en brå slutt på et sunt forhold, og du må innse og godta at tapet er fullført og at forholdet er over. Bolig på det vil bare føre til sorg.


En annen feil som du kan gjøre er å holde små elementer som beslutningsnotater din partner. Siden ditt forhold kommer til og slutten du ikke bør holde personlige elementer som knytter du til minnene. Dette også kan høres tøffe, men hvis du ikke ønsker å falle i følelsesmessige traumer, det er forsvarlig.


Det er mulig og ofte er det enkelt håndtere pause ups, du trenger bare å ta noen forholdsregler kan frigjøre deg fra fortiden i stedet for å holde deg sittende fast det.

No comments:

Post a Comment