Saturday, January 14, 2012

Skilsmisse: Være rett Person For deg

Best resonnement at kan du gi deg selv for en skilsmisse er dette-"du og din ektefelle var både annerledes folk så (da du fikk gift), og du har vokst til å være forskjellige personer nå." Du har outgrown hverandre, eller du har falt ut av kjærlighet. Men før du ser din advokat, sitte på din favoritt stolen og tro om igjen.


Hvorfor folk bli gift i utgangspunktet? Hvis du er som folk flest, er det å sette opp en familie, har barn og nyte følelse av tilhørighet. Natur ment barn skal være glede som binder et par sammen. Ingenting bringer større glede enn å ha et nyfødte barn av din egen. Det er naturens måte å holde en familie sammen. Og ingenting bringer mer ødeleggelsen til et barns hjerte enn å se begge foreldrene dele opp.


Det er par med høy netto verdt den enden opp i skilsmisse så veldig ofte, og det er par som har null netto verdt, men opphold fornøyd sammen. Slik at mangel på penger ikke er en faktor som førte til dette. Hva binder to mennesker sammen er respekt, forståelse og kommunikasjon. Folk tror de trenger å være forelsket i en ekteskap for å kunne bo sammen. De ser elsker historier som Titanic og Pearl Harbor og tror at ekteskapet skal være sånn. Sannheten er at det er faser i en ekteskap. Folk endres, for bedre eller verre. Og du trenger å få justert til disse endringene for å kunne bo på kurset, akkurat som en seilbåt som står overfor de sterke strømningene og skiftende vindene.


Med mindre personen du gift har slått inn i onde eller et monster, enn jeg er si skilsmisse uunngåelig. Men hvis du bare lei eller falt ut av kjærlighet, så er det måter å unngå ultimatum.


Fjerne negative ord ut av vokabularet ditt. Hvis du ikke er så mye i kjærlighet som du var da du først fikk gift, kan minst du prøve å være bestevenner. Være rett person, selv når din ektefelle ikke er. Være utdannet på å være rett person og verden i dag er så full av gratis informasjon på hvordan du gjør dette. Det faktum at du fikk gift i utgangspunktet sier at det var noe mellom to av dere som førte til denne union, og det er en mulighet som det kan være taktene. Gå tilbake i tid og replay igjen din livet øyeblikk på dagen av din smiskeri, hvor vakkert det var. Hvordan du bygget det smiskeri som førte til at ekteskapet og vakre bryllupet og folk som kom og feiret den joyous anledningen. Replay som igjen og igjen. Hvis det kan gjøre begge du føler deg bra og ler om det, da er det håp om å spare at ekteskapet.


Men hvis det ikke få en bit av følelser for noen av dere, enn jeg vil si skilsmisse kunne vei ut. Det kan ikke være en dårlig ting om at den eneste løsningen. Men arbeidet med å bli gode venner. Ta ut alle negative følelser og emosjonelle bagasjen og satt i et rom i butikken og låse den, så nå du bare se fint side. Du vil føle mye lettere og mye lykkeligere.

No comments:

Post a Comment