Sunday, July 1, 2012

Hvordan komme ryggen Ex - alt du trenger å vite

Hvordan for å få din ex tilbake kan være veldig vanskelig, spesielt hvis du har ingen anelse om hva du kan nøyaktig gjøre. Men er du heldig fordi du leser denne artikkelen vil gi deg en av de beste sjansene for å få jenta tilbake umiddelbart! En av de første tingene du må gjøre er å være sterk. Å være sterk og la din ex vet at du ikke trenger dem er en av de beste tingene du kan muligens gjøre. Tigge, er å være clingy, og selv desperat en stor avkjøring når du prøver å få din ex tilbake. Viser din ex at du ikke bryr seg, og er sterkt om pause opp vil føre til dem som ønsker du tilbake enda mer.


En annen ting du må gjøre når du prøver å få din ex tilbake er å holde kontakten med dem på minimum. Hvis ditt forhold har vært som lider på grunn av å slåss og kranglet, tar en pause fra hverandre er det beste du kan muligens gjøre for en relasjon. Dette vil gi deg og din ex tid for å fjerne deres sinn helt. Begge vil også innse hvor verdifullt var av ditt forhold mellom hverandre.


En annen stor spiss for å få din ex tilbake er å være fleksibel. Ikke gi etter for din ex på hver wakening andre. Stay strong og være fleksibel når møte din ex. nærme dem med åpne armer og et klart sinn. Lytt til hva de har å si, og se om du kan rette den "urett" i forholdet. Hvis du er vondt dårlig du skal også ønsker å begrave deg selv med vennene dine. Det er en av de verste tingene noensinne kommer gjennom en pause opp alene. Du trenger å okkupere deg selv så mye som du kan for å ta hodet av vondt av en breakup.


Husk til alle tider, du vil være deg selv rundt din ex. Det er ingen grunn til å være noen ikke. Hvis du prøver å være noen ikke, er du bare sette deg selv opp for en annen breakup. Du vil definitivt være deg selv uansett hva! Gå gjennom breakups kan være en av de vanskeligste ganger i en persons liv. Det er smertefullt, men det er en av livets leksjoner. Det gjør deg sterkere og i stand til å gå gjennom alle situasjoner i livet, når du går gjennom en vanskelig breakup. Å få din ex tilbake kan være en utfordring, men du ønsker å huske du får tilbake med din ex fordi noe har endret seg om ditt forhold. Hvis du er hopping tilbake i samme forholdet som ikke ble den første gå rundt, er det mer enn sannsynlig kommer til å mislykkes på nytt. Den eneste måten det ikke vil lykkes er igjen hvis du både har jobbet ut forskjeller før hopping tilbake i samme forholdet.


Jeg ønsker deg lykke til i å få dine ex tilbake. Det er ingen enkel oppgave, men en av de største følelsene i verden når du få dem tilbake!

No comments:

Post a Comment