Friday, March 1, 2013

Enkle trinn du kan ta for å få din Ex tilbake

Hvis du tenker på å få din ex tilbake, så bør du først vite hvordan du atskilt. Hvis hun dumpet du, må du kanskje gjøre en annen strategi enn den som vil bli brukt i tilfelle du dumpet henne. Begge veier, det er ekstremt vanskelig å få henne tilbake lett. Du trenger en solid plan, og du må jobbe på det med tålmodighet og konsistensen å nå det endelige resultatet av ditt valg. Husk at det er ingen kort cut og du vil måtte gjøre alle de grunnleggende tingene for å få henne tilbake.


Når du har blitt dumpet av din ex og du lytter til kjærlighetssanger tenkning om henne, bør du samtidig tenke på å få henne tilbake. Hvis du virkelig elsker henne og du finner det vanskelig å smile uten henne, så du trenger henne tilbake. Å få ex er tilbake ikke en enkel ting å gjøre, men med utholdenhet og hengivenhet, vil du kunne gjøre akkurat. Du lurer på hva ditt første skritt bør være å komme tilbake. Dette er lett. Du må slutte å opptre på impuls. Hvis du kan gjøre det, så er du på vei til å få henne tilbake.


De fleste av dine venner ville fortelle deg å gå videre og la minnene bak. De ville fortelle du det fordi de tror at det er umulig å få en ex tilbake. Du bør ikke tenke på denne måten hvis du virkelig ønsker henne tilbake. Hvis du har lyst, kan du helt sikkert få her tilbake. Alt du trenger er en vel strikket plan og du vil se at hver god plan vil fungere. Her er to skritt som kan virkelig hjelpe deg å få din ex tilbake.


1. Stopp opptre desperat. Dette er den aller første tingen som du må gjøre for å få henne tilbake. Du må stoppe slik oppførsel umiddelbart hvis du ønsker noen reelle resultater. Desperasjon vil lede deg ingensteds i slike tilfeller. Den menneskelige psykologien vil fortelle deg å handle desperat og vil tvinge deg til å opptre slik. Men du vil måtte overvinne den for å få ting riktig. Du vil mislykkes med den holdningen. Ikke la dine følelser kjøre dine handlinger ellers alt for at du vil bli satt vil bli ødelagt.


2. Ta ansvar for urett som du har gjort er vanskeligste av alt dette. Men dette er nøkkelen til det. Hvis du kan ta ansvar for hva du har gjort, vil du kunne helbrede sår raskt. Ved å ikke ta ansvar, vil du ikke hjelpe årsaken. Tingene skulle begynne å bli enda verre, og situasjonen vil komme ut av kontroll. Hvis du har spilt delen bryte forholdet, være modig nok til å innse det og ta skylden. Ikke klandre henne fordi det vil skade henne enda mer. Tar ansvaret vil åpne låste dører, og du vil være i stand til å utføre din plan for å få henne tilbake.


Hvis du har gjort tingene riktig, vil du se at du vil få en mulighet til å reparere tingene. Når døren er åpnet, ligger resten hos deg. Hvis du virkelig ønsker henne tilbake, vil du kunne korrigere ting som gikk galt i siste.

No comments:

Post a Comment