Saturday, December 31, 2011

Skjule penger i skilsmisse - 5 Tips for å finne ut om din ektefelle gjemmer pengene i skilsmisse

Skjule penger i skilsmisse er ulovlig og umoralsk.


Det er imidlertid mer utbredt enn du tror. Både menn og kvinner bruker disse taktikk til hver dag rundt om i verden. Jeg anbefaler ikke skjule penger i skilsmisse, men jeg er bare dokumentere disse sannheter for å bidra til å forberede og beskytte andre fra slike feil gjør.


Ved å skjule pengene i skilsmisse prøver partneren din å senke barn support og vedlikehold betalinger. Du og din advokat må se til å avdekke eventuelle skjulte penger i skilsmisse og å etablere den faktiske summen penger som din ektefelle har tilgjengelig.


Jeg har notert fem elementene nedenfor for å få et forsprang på å finne ut om din ektefelle gjemmer pengene i skilsmisse.


1) Din ektefelle kan definere tilbake en del av sine inntekter til etter splitten. Se etter bokstaver, notater eller emails be om å utsette inntekt. Se på siste poster av inntektene ektefeller. Hvis han/hun er vanligvis mottar $60,000 i året i inntekter, og plutselig ikke plukke opp noen penger eller en dramatisk nedgang. Råde din advokat.


2) Noen ektefeller motta insentiver i tillegg til deres netto lønn. Se etter situasjoner hvor delvis insentiver er innløst, og den andre delen er satt opp i en udelt betraktning påløpende til velferd av ansatt. Incentiver kan være utsatt for fremtidige dispersjon. Se etter et mønster av incentiv betalinger i fortiden.


3) Hvis partneren er brått kort av penger, eller hvis deres ukentlige ATM-uttak øker dramatisk, som kan være et godt tegn.


4) Innlegget komme til huset ditt? Hvis ikke, som kan være en advarsel om at din ektefelle ikke ønsker du å se visse ankommer regnskapsoppgjør.


5) Eventuelle endringer i måten familie penger er håndtert. Gjorde at felles besparelser konto plutselig vanish? Var lager selges eller omsettes over inn i noe annet?


Selv om noen av disse kan virke åpenbare for mer økonomisk kunnskapsrike leseren, er de ikke enkle å spor og spot når du er midt i en emosjonell rollercoaster.


Det er muligens grunnen til hvorfor så mange av disse taktikk å unnslippe rapportering og la folk i en ekte tilstand av uro med sin økonomiske fremtid.


Som om det ikke var nok til å miste din liv-lang partner, en du elsket... men for å ha dem rive deg av og skru deg over på sist si farvel er som en spiker i kisten.


Det er ulovlig å skjule pengene i skilsmisse. Det kan også koste den andre personen tusenvis mens partner som er egentlig gjemmer seg penger i skilsmisse gjør en liten formue og en lett få unna. Hvis du vil gjerne vite de lave ned, skitne hemmelighetene å skjule pengene i skilsmisse, slik at du kan lagre tusenvis i din skilsmisse, trenger du å se dette nettstedet http://divorcemoneysecrets.com


Du vil avdekke alle hemmelighetene bak skjulte skilsmisse penger og hvordan du lagrer din fremtid enn å beskytte deg selv mot dem. http://divorcemoneysecrets.com

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete