Wednesday, February 1, 2012

Slutt din frykt i å ha en annen relasjon

Anta at du overhøre en gruppe av kvinner som snakker om deres forhold. De delte hvordan relasjonene smertefulle drenert dem følelsesmessig i slutten. Det synes at de ikke kan vente å få livet på rett kjøl igjen etter de smertefulle breakups. Lytte til dem, skulle du tro at forelsket i igjen virker umulig på grunn av smertene.


Er du i samme båt? Du har kanskje rettferdig grunnlegge nok styrke til å avslutte ditt forhold og endelig sluttet å tenke på ham. Du er nå enkelt igjen og nyte livet til fulle. Men hva om en ny mann kommer, vil han skade deg på samme måte som din ex gjorde?


Du synes å ha et godt liv, en vellykket karriere og fantastiske mennesker rundt deg, men dypt nede du virkelig ønsker ikke å være alene. Du ønsker å være noen for holder – noen som ikke vil bare kommer og går. Han ville være noen som vil ende din frykt i å ha en annen relasjon.


For å hjelpe deg med å finne noen liker dette, er her noen tips:


Tips # 1: La siste gå og nyter øyeblikket.


Tenk møte noen nye. Han ber om dine tall og ringer deg etter to dager. Du forbereder excitedly for datoen, men en rekke tanker angi tankene dine. Er du bekymret for at han ikke liker deg eller finner du attraktive. Hva om han er samme type taper du har vært dating?


Før du underholde disse tankene ytterligere, Stopp! Gå tilbake til fortiden vil ikke hjelpe. Datoen vil bare føle negativity og tror at du ikke tilstede og i øyeblikket. Du vil ende opp gjør og sier de samme tingene som førte til kamper og frakobling i fortiden.


Tips 2: Skille "Dating" og "I en relasjon"


En av de verste dating feilene gjør en kvinne er hopping i konklusjoner. Du kan tenke at etter noen datoer, er du offisielt et element, men han kan bare være nyter selskapet på dette tidspunktet. Ikke handle som om du er i et forhold, og begynne å tenke på eksklusivitet. Når du ringe eller sende ham tekstmeldinger og han ikke svare umiddelbart, du bug ham og forlange en forklaring? Når du gjør disse ting, vil du ende opp forvirrende ham. Han vil lure på hvorfor han støter "kjæreste" problemer med noen møtte han bare.


Tips # 3: Leve livet på en måte som tiltrekker seg ham.


Møte og tiltrekke Mr. høyre er ikke så vanskelig som du tror det er. Være bare noen som er interessante og moro å være med, og han ser deg som attraktive og interessante. Husk at en kvinne som ikke kan synes å overleve på sin egen er en turn-off for menn. Avhengige kvinner har en tendens til å være trengende og clingy, og disse er absolutt ikke typer bedre menn er på utkikk etter.


Lære av dine siste feil, og ikke gjøre dem igjen. Løsne opp og nyte hver dag brukt med ham, og han ser deg som en som er verdt å holde. Ikke dvele på bitre fortid og arbeid flytte mot en sweeter fremtid.

No comments:

Post a Comment