Monday, October 15, 2012

Å få kjæresten din tilbake til hennes kjærlighet

"Hvordan får jeg kjæresten min tilbake til hennes kjærlighet?" spurte en svært ødelagt hearted mann den andre dagen. For et øyeblikk der visste jeg ikke hva han mente. Da innså jeg han refererte til seg selv som "hennes kjærlighet". Jeg vedder mange av dere føle på denne måten, og vil ha din kjæreste å komme tilbake til hennes kjærlighet.


Brutt opp og knuste hjerter? Kjæresten din er borte, og det er ingenting mer du vil enn å ha henne tilbake i livet ditt? Vel, ikke gi opp håpet ennå fordi det er definitivt en sjanse for mer enn sannsynlig at kjæresten din vil komme tilbake, hvis du prøver hardt nok.


Ikke miste håpet


Hvis du ønsker å få kjæresten din tilbake til hennes kjærlighet, må du holde tenker positive. Bare fordi hun brøt opp med deg, betyr det er absolutt ingen sjanse av to av dere komme tilbake sammen igjen. Hvis du vil ha henne tilbake, har du å jobbe hardt på det. Det første trinnet er selvfølgelig å tro at du kan bringe henne tilbake til deg. Så hold dine håp og begynne å formulere en plan.


Kan ikke kjøpe meg kjærlighet


En av de største feilene gutter gjør når de prøver å ta med en jente tilbake til hennes kjærlighet, er å dusje henne med dyre gaver og kort; og holde insistere på å ta henne til dyre steder. Dette kan være en måte å vinne henne tilbake i tankene dine, men i virkeligheten hun sannsynligvis har imponert ikke ved din rikdom i det hele tatt. Du kan ikke kjøpe hennes kjærlighet og hengivenhet med dyre gaver. I stedet ved å prøve å bringe henne tilbake til hennes kjærlighet, vil du sannsynligvis ende opp skyve henne bort.


Vise henne at du bryr deg


Jenter kjærlighet ser du bryr deg om dem. Hvis du vil din ex å komme tilbake til deg, må du bevise for henne at du bryr deg om henne mer enn noen andre. Hvis hun er spesielt vondt om noe, prøve og gjøre det opp til henne. Hvis hun vil at du skal endre visse ting før hun kommer tilbake til hennes kjærlighet, gjøre en innsats for hennes skyld. Ved å gjøre små endringer, vil du vise henne hvor mye du bryr deg om henne. Dette vil ikke bare overbevise henne at du er "hennes kjærlighet", men vil gjøre henne vil komme tilbake til hennes kjærlighet.


ta det rolig


Jeg vet du desperat ønsker kjæresten din tilbake, men sitt beste ikke å forhaste ting når du gir en relasjon en ny sjanse. Du kan ikke tvinge henne inn falle forelsket i deg over igjen, og du absolutt ikke kan tvinge henne inn som ønsker å komme tilbake til deg igjen. Så har du å analysere dine trekk og ta det rolig. Du ønsker ikke å skremme henne fra hennes kjærlighet; du vil ha henne tilbake til hennes kjærlighet! Ikke presset henne inn i noe... i stedet la henne føle at du er klar til å vente på henne.


Vær tålmodig, ta deg tid og konsentrere seg om viser henne hvor mye du elsker henne, snarere enn bare tvinge henne til å komme tilbake. Sakte men sikkert hun vil komme tilbake til hennes kjærlighet.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete