Wednesday, October 10, 2012

Komme tilbake med eks-kjæresten: Fire enkle trinn som alle kan ta

Har du brutt opp med kjæresten, og har et sterkt ønske om å komme tilbake med henne? Har du funnet deg følelsen som om du er plaske rundt i vannet og ikke å gjøre noen reell fremgang mot å komme tilbake med ex? Hvis det er tilfelle, kan du ta et øyeblikk å vurdere denne artikkelen og de fire enkle trinnene som alle kan ta for å komme tilbake med ex.


Faktum er at disse fire enkle trinn som alle (inkludert du) kan ta for å komme tilbake med ex har blitt testet og prøvd gang på gang. Flere menn over hele verden har gjenforent med kjærestene ved å følge disse trinnene.


4 Trinn for å få din Ex tilbake


1. Den mest viktig ting å huske på hvis du ønsker å komme tilbake med din ex er å jobbe hardt på å holde kommunikasjonslinjene så åpne som mulig. Sannheten er at feil kommunikasjon vil hindre deg i å ha noen virkelig håper å få tilbake med ex. Hvis du ærlig ser på din nåværende situasjon, var dårlig kommunikasjon trolig en av de viktigste grunnene til bruddet i første omgang.


2. En av de enkle trinnene som du vil ønske å ta for å komme tilbake med ex er å sørge for at du ikke har noen andre "gjøre grovarbeidet." Du kan ikke stole eller er avhengig av en annen person til å fungere som et mellomledd mellom deg og din ex. Det kan være noen begrensede tilfeller der en felles venn kan bygge bro over gapet mellom deg og din ex. Men dette kan ikke være en langsiktig løsning eller strategi når det kommer til å komme tilbake sammen med din ex kjæreste.


3. I ferd med prøver å tilbake med ex er et nytt skritt du må ta en for å unngå å gjøre lover at du ikke kan holde. Dessverre, menn som prøver å vinne tilbake sine kjærester ofte gjør betydelige-enda enorme-løfter som det er umulig for dem å holde. Du må sørge for at du er både realistisk og ærlig i noen løfter som du kan gjøre til din ex kjæreste når du prøver å gjenforene med henne.


4. Til slutt, når det gjelder din innsats for å komme tilbake med din ex, må du ikke opprette urealistiske forventninger og mål for deg selv eller din kjæreste. Et trinn som du vil ønske å ta når du arbeider mot å komme tilbake med din ex kjæreste er å trene tålmodighet. Du kan ikke jag situasjonen. Tålmodighet kan betale seg i ferd med å arbeide å komme tilbake med en ex kjæreste; utålmodighet kan doom du fra starten.


Ved å følge disse fire enkle trinn som alle kan ta, vil du sette deg selv i best mulig posisjon å gjenforene med din ex. Du vil kunne få deg på et kurs for å komme tilbake med ex og rekindling at forhold som betyr så mye for deg.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete