Tuesday, October 9, 2012

Spiller sinn spill med din Ex-kjæreste og får henne tilbake

Til tider, kan spille hjernen spill lagre skadet forhold, og hjelpe deg i å vinne din tapt kjærlighet og å få henne tilbake i livet ditt. Hvis du har hatt en siste bryte opp med kjæresten din, kan det hende du ganske down-and-out. Under slike omstendigheter, kan du ringe henne opp, tigge, bønn eller prøve noe for å få henne tilbake. Men husk, disse handlingene bare vil eliminere sjansene dine for å gjenopprette tapt kjærlighet, og presse henne bort fra deg.


Så her er fangsten, kan noen ganger noen sinn spill snu tidevannet, å hjelpe deg i å vinne hennes hjerte igjen og å få henne tilbake. Nøkkelen i disse sinn-spill er å holde kjølig, og se svært trygg. Så la oss se på hvordan du faktisk bør fortsette. Men før at du må analysere dine feil i fortid, notere dem og lære fra dem.


Først må du prøve å finne ut om hennes reaksjon over bruddet stille gjennom felles venner, og unngå ringer henne direkte for par dager. Hvis hun ser opprørt om hva som har skjedd, vil ting bli enklere for deg. På den annen side, hvis hun ikke gjør det, må så du til å vedta en annen strategi helt. I alle fall, prøv å opprettholde en slags kontakt, og overvåke at hun ikke starte dating noen andre.


Din største oppgave vil være å holde seg fokusert og se trygg. Du kan vurdere å bli en gymnastikksal, endre utseende, og henger ut med venner og familie på steder, hvor din ex-kjæreste eller minst hennes venner kan lett øye på deg.


Fortsett med forsiktighet!


Prøv å snakke med noen jenter som du vet hun vet. Du kan ha en uformell samtale med dem. Hun har ikke vet noe annet. Pass imidlertid på at dette kan slå tilbake som hun kan føle at du har besluttet å gå videre i livet. Derfor er det svært viktig at du ikke gi ut alle signaler som er galt. Nå, sjansene er høye at hun kan direkte eller indirekte spørre deg om du er dating rundt med noen. Du må gi en diplomatisk svar, som verken betyr Ja eller fornekter muligheten, og dette ville være din sjanse til å re-innstigning livet hennes og få henne tilbake.


Holde slippe tilfeldige e-post eller tekstmeldinger, og begynne å tjene sporadisk telefonsamtaler, men ikke komme ut av kontroll ennå. Så nå er din tid til å gjøre de små dumme ennå effektiv tingene som hun liker, og igjen gå på den samme romantiske veien, selv om ting vil være definitivt tøffere denne gangen.


Holde oppe det gode arbeidet, og utvikle harmoni i forholdet igjen. En gang du er trygg nok til at hun fortsatt elsker deg, det er på tide å foreslå henne igjen, men holder ikke tilbake! Denne gangen du må tilstå alle dine feil, og lover henne at ingenting skulle gå galt igjen. Det er det din hardt arbeid av gjenopprette din tapte elsker og å få henne tilbake i livet igjen, har betalt seg.


Disse tankene spillene fungerer vanligvis bra, men det er flere andre ting, som vil påvirke din suksess, og bare disse handlingene kan ikke utføre oppgaven alene.

No comments:

Post a Comment