Friday, October 19, 2012

Hvordan komme tilbake sammen med Ex-kjæreste

Menn spør ofte om hvordan du får tilbake sammen med tidligere kjæreste. Bryte opp er en smertefull opplevelse fordi ingen ønsker et forhold til slutt. Imidlertid hvis kjæresten din er brutt opp med deg, men du er fortsatt i kjærlighet, føle du sannsynligvis smerten mye mer enn mange andre gutter. Bare fordi hun er brutt opp med deg selv, betyr ikke det at du ikke vil ha henne tilbake i livet ditt; og det er sannsynligvis hvorfor du her spør hvordan komme tilbake sammen med tidligere kjæreste.


Her er noen tips for å hjelpe deg med å finne ut hvordan du får tilbake sammen med tidligere kjæreste:


Gi hennes tid


Hvis hun er brutt opp med deg, gjorde hun sannsynligvis det for en grunn. Hvis du stresser ting, uansett hvor genialt planen hun fortsatt avviser du. Så du vil fortsatt fortsette å spørre "hvor å komme tilbake sammen med tidligere kjæreste" uten resultat overhodet. I stedet, respektere hennes tid og rom, og ikke presse henne å komme tilbake sammen med deg umiddelbart etter at du har brutt. Ved å bo pasienten og gi henne tiden hun trenger, kan du overbevise henne om at du respekterer hennes behov.


La henne vite


Det er to ytterligheter i ferd med å hvordan komme tilbake sammen med tidligere kjæreste. En ekstrem presser henne så hardt at hun går videre fra deg. Den andre ytterligheten lengter etter henne i hemmelighet, og aldri la henne vite at du er fortsatt forelsket med henne, og ønsker henne tilbake i livet ditt. Ikke-eksisterende, imaginære, men likevel allment respektert regelboken for hvordan å få tilbake sammen med Ex kjæreste vil fortelle deg at du trenger å finne en middelvei. Du absolutt trenger å la henne vet at du vil henne tilbake i livet ditt. Ikke la ditt ego kommer i veien.


Ikke lat til å være en venn


Når du har valgt en middelvei og fortalte henne at du vil henne tilbake, vil du være veldig fristet til å bo i sitt liv som en venn mens hun gjør henne oppmerksom. Dette er et stort nei-nei. Hvis du vil vite hvordan du får tilbake sammen med tidligere kjæreste, bør du vite som vanligvis er overskriften i helt feil retning. Det er betryggende å ha henne rundt og det er det samme for henne. Men vil hun bruke komforten til å helbrede og få over deg mens du vil ende opp antar hun fremdeles ønsker du tilbake. Hvis hun virkelig ønsker du tilbake, holde henne som ønsker sier hvordan komme tilbake sammen med Ex kjæreste regelboken!


Endre deg selv


Hvis hun brøt med deg, er det åpenbart ting om deg hun ikke liker. Mens du trenger ikke å endre alt om deg selv å ta henne, kan du endre noen av de store tingene som selv vet du trenger å endre. Spør enhver jente hvordan komme tilbake sammen med tidligere kjæreste, og de vil fortelle deg at du bør gjøre en innsats for å gjøre noen endringer. Dette viser din ex hvor mye du bryr deg, at du ville gjøre endringer for hennes skyld.


Få din ex kjæreste tilbake er ikke vanskeligste i verden hvis du vet hva du gjør. Forhåpentligvis viser disse tipsene deg hvordan du får tilbake sammen med tidligere kjæreste.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete