Friday, October 5, 2012

Hvordan komme sammen igjen etter bryte opp: en trinnvis metode For hvordan komme sammen igjen

Det er ingenting verre enn deles opp med, og hvordan du får tilbake sammen etter en pause er sannsynligvis veier tungt på tankene dine akkurat nå. Ta et dypt åndedrag og forplikte seg disse fem trinn til minne.


Første og viktigste er å gi deg tid til å helbrede. Dette kan være motsatt av hva du vil akkurat nå, men det er viktig at du tar litt tid borte fra situasjonen og prøver å glemme det. Agere på impuls når du er følelsesmessig og stresset er ikke kommer til å få din ex tilbake. Både du og din ex trenger litt tid fra hverandre nå å gruppere på nytt og sortere ting gjennom på dine egne måter. Hvis du lurer på hvordan du får tilbake sammen, er dette det første og viktigste trinnet.


Neste trinn er å starte den første kontakten med din ex etter å gi dem plass. Du vet aldri hva din ex har gått gjennom mens du har vært fra hverandre, og det kan være noen problemer som du fortsatt trenger å gjennomarbeide sammen. En telefonsamtale eller en in-person møte er en god måte å kontakte hverandre for første gang. Holde det vennlige og optimistisk, la dem vite av din tone som du fortsatt omsorg for dem og deres lykke.


La din ex kjenner din sanne følelser er det tredje trinnet. Under samtalen, bør du si på en enkel måte at du fortsatt har følelser for dem. La dem vite noe bestemt at du har gått glipp av om dem, men ikke bli for detaljert eller grøtaktig. Du vil bare presse din ex bort kvelning dem.


Trinn nummer fire er å være sensitiv og prøver å finne ut hvordan du bidratt til breakup. Det er sjelden at en breakup var helt en persons feil, så det er sannsynlig at begge du gjorde feil og gjorde ting du ikke bør ha gjort. Det er sannsynligvis skadet følelser og unnskyldninger skal gjøres på begge sider. Men å være større person og apologizing først vil gå en lang vei mot å komme sammen igjen.


Det femte trinnet er ikke å la samtalen vare for lenge. Dette er bare første samtalen, og du trenger ikke å bestemme i slutten av det om du får tilbake sammen igjen eller ikke. Avslutte samtalen på en positiv oppmerksom og foreslå en gang en noen dager fra nå som du vil snakke til dem på nytt. Dette vil la din ex vet hva du kan forvente og gi dem en tidslinje for å arbeide med i hodet. De vil sannsynligvis trenger tid til å sortere ut hvordan de føler etter å snakke med deg igjen. Forhåpentligvis har du gitt dem en mye å tenke på.


Ved hjelp av disse fem trinn er den beste måten å få tilbake sammen etter at du har brutt. La du og din ex har rikelig plass for en periode på én uke, etterfulgt av en kort besøk eller telefonsamtale som er vennlig og optimistisk, vil være den beste måten å gjøre opp med din ex.

No comments:

Post a Comment