Friday, October 26, 2012

Utmerket strategier for å få din Ex til ønsker du tilbake

Gjorde du bare har en pause med din partner og føler helt avvist og lav? Er du desperat etter å lære om noen magiske formelen for å få din ex vil du tilbake? Noen av handlingene dine har kapasitet til å utløse og tenne flammen i kjærlighet i din ex-partner sinn. Men hva er de handlingene som kan få din ex vil du tilbake? Denne artikkelen omhandler noen av de mest fremragende strategiene for å lage din ex vil du tilbake.


Opprette en grunn for din ex å ringe deg:
En utmerket strategi for å få din ex vil du tilbake er å gi din ex en grunn til å ringe deg opp. Et par dager etter saker mellom deg og din ex har avkjølt kan delvis du koke opp en idé og skape en situasjon, som vil be henne om å ringe deg opp. Gjengjelde umiddelbart ved å gi henne en slags et insentiv i ord og handling, som vil oppmuntre henne til å gjenta de vennlige samtalene igjen og igjen.


Ikke rush:
Med mindre du fikk positiv vibes fra partneren din, bør du ikke presse partneren din til å begynne å kommunisere med deg, eller møte deg. Tillate henne nok tid til å komme tilbake til en tilstand av normalitet, og bare etter at hun har kommet ut av stress bør du nærmer henne. Tvinge henne kan bare føre til ytterligere frastøting. Så, avstå fra overbevisende henne eller jag henne i det hele tatt.


Respekterer henne og gi kreditt henne for hennes innsats:
Hvis du har vært i stand til å oppnå noe stort (i en aktivitet der din ex hadde genuint bidratt gjennom ord til oppmuntring eller gjennom hennes handlinger, for eksempel planlegging hele arrangementet for deg), da kreditt din ex på dine ferdigheter. La henne vite at du ikke kunne oppnådd alt dette uten hennes hjelp. Anerkjenner hennes bidrag og fortelle henne gjentatte ganger at du to sammen danner et flott team av vinnerne, vil du definitivt forlate en liten verke i sitt hjerte. Dette vil til slutt ta form av en vedvarende lengsel for deg, og dette kan umiskjennelig få din ex vil du tilbake ved hennes side.


Be om assistanse og veiledning:
En annen utmerket strategi for å få din ex vil du tilbake er å be om hennes veiledning i saker knyttet til hennes interesseområde. For eksempel, hvis du planlegger å kjøpe et hjem eller en bil, kan så du ringe dem, fikse en avtale med dem og la dem vite at du ville verdsette den mye hvis din ex kan veilede deg i shopping. Kvinner elsker shopping iboende og elsker det enda mer når de blir gjort å føle at deres mening teller (selv når de er ikke i et forhold med deg lenger). Gi henne inntrykk av at du føler deg handikappede uten hennes ekspertuttalelser og at du verdsetter hennes tanker og valg siden de er alltid utvilsomt best, og dette er sikker på å vinne din ex tilbake.


Nå som du har lært noen av de mest vitale hemmelighetene som kan få din ex vil du tilbake, er det på tide at du begynte å implementere dem og vente på partneren din til å åpne armene for deg, og lokker deg til å komme tilbake til henne.

2 comments:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete
  2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete