Tuesday, October 23, 2012

Kraftig Tips for å håndtere en pause opp

Håndtere break ups kan være vanskelig, spesielt for de som var virkelig og dypt forelsket med sin ex. Hvis det er noen trøst, må du vite at hver man opplever dette. Ingen par tåler testen av tid uten å ta litt fri fra hverandre. Det er bare et spørsmål om gjør det rette å komme over det. Hvor nøyaktig kan du takle en pause opp? Det er flere måter å gjøre dette, men en ting gjenstår for å være den mest effektive.


Har dine venner til å dele byrden og smerte vil definitivt hjelpe deg mye i å få over bryte opp woes. De er de første menneskene å vite om din bryte opp slik at de blir de å dusje du med ord av komfort. De vil tjene som gråtende skuldrene. Du kan gråte og skrike alle du vil, og de vil lytte til alt du har å si uten å være fordømmende.


De vil selv gå til stor lengdene å forsvare du. Det er kjent at venner kan gå til sin venn ex og gi dem noen tongue-lashing som en måte å komme tilbake på dem for å skade deg. Noen ganger har folk tatt for gitt det faktum at venner er den beste måten å håndtere en pause opp.


Fordi du er så pakket inn med tanken på din ex elskerinne, du glemmer at det er andre mennesker, som din venner, som kan dusj du med så mye kjærlighet, og vil være der for deg uansett hvor ille ting gå.


Du må aldri ta for gitt dette faktum. Du kan være ute av kontakt med dine venner i lang tid, men når behovet oppstår, de sikkert vil være der.


Det er andre ting som kan hjelpe deg med å holde tankene bort smerter bryte opp som tar opp en hobby eller komfort mat å spise, men ingen av dem vil være så gøy og spennende uten selskapet av venner.


Vil du være helt fornøyd scrapbooking eller spise deg selv? Selv om du gjør dette, er det fortsatt en sjanse for at tankene vil vandre til din ex når du ser et bilde av deg mens scrapbooking. Du tror hvordan det ville føles hvis du var lime inn bilder av dere to mens du er på en tur eller hvordan din ex elsket smaken av iskrem som du er for øyeblikket fråtse på. Det vil ikke gi mening.


Hvis du har venner med deg, kan de stoppe deg øyeblikket du begynner å snakke om din ex. De kan holde bildene som vil gjøre deg trist. De vil holde humøret og utveksle lykkelig historier med deg. Å ha dem, vil det være morsomt.


Hvis du er usikker på hvordan du skal håndtere en pause opp, trenger du ikke gå noe annet sted. Vennene dine kommer og banker på døren din øyeblikket de lærer om det som skjedde. De vil hjelpe deg å gå med smerte. Og hvis du trenger flere tips og råd om hvordan å håndtere bryte opp smerter, kan vi hjelpe.


Bare bryte opp og kan ikke slutte å tenke på din ex? Vil du bare få dem tilbake? Nå kan du...

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete