Thursday, October 25, 2012

Don t Gjenta dine feil: Lær hvordan du får tilbake en Ex

En relasjon break-up bringer alltid mye smerte og mentale sammenbrudd. Noen ganger, velger folk å glemme fortiden og gå videre i livet; men i de fleste av tilfellene, folk ikke lett gi opp og lurer på hvordan å få tilbake en ex.


Det kan virke umulig på første til å komme over hva som har skjedd. Hvis du opptre fornuftig skjønt, og din ex virkelig elsket deg virkelig under de glade dagene; så er sjansene høye at du kan finne måter hvordan å få tilbake en ex, med litt hardt arbeid.


Finne årsaken til bruddet opp


For det første ting du trenger å gjøre unektelig er å analysere årsaken til denne oppløsningen for å prøve å sikre at du ikke gjenta samme feil, i tilfelle det var et resultat av uaktsomhet fra din side. Oftere enn ikke, er disse break-ups et resultat av uaktsomhet fra en av partnerne. Over tid svekker forholdet, og til slutt en fin dag partneren din kan føle at det er ingenting igjen i forholdet.


Sjansene er høye at du kanskje har selv vondt din partner med noen urimelig kommentarer; eller ikke ta hensyn til hennes behov, når det var sårt trengte. Fremfor alt, er miscommunications alltid det bredest kilden av problemer i break-up i ethvert forhold.


Så, nå er det tid for å forstår følelsene av partneren din og gi dem den respekt og oppmerksomhet de fortjente. Det kan virke umulig, men, ikke bekymre deg det ikke er over ennå. De sterke båndene ikke bryte så lett, og det er vanligvis saken for å forbedre forholdet igjen, for å forstå hvordan å få en ex tilbake i livet ditt enkelt men magiske begrepet.


Etter bruddet, tillate aldri din ex til å tro at du ikke har alle intensjoner om å komme tilbake inn i deres liv, heller bør du gi feil tegn på å forlate dem og går fremover med en ny partner. Alltid huske, etter en break-up opprettholde konstant kontakt med din ex er ekstremt viktig, uansett hvordan kan du gjøre det. De gode måtene inkluderer tilfeldige e-post, tekstmeldinger eller videresende noen god meldinger som betegner din kjærlighet mot dem indirekte.


Alle disse aktivitetene vil imidlertid bare holde sjansene for å få tilbake en ex i live. Den virkelige avtalen ville være å overbevise partneren din at du fortsatt elsker henne så mye som du noen gang gjorde gjennom hele livet. Hvis forholdet endte på en usunn notat av tvisten, er det din plikt å trøste partneren din og forynge kjærlighetslivet. Dette samt spicing opp romantiske følelsen i hjertet av din ex over vil igjen være nøkkelen til å forstå hvordan å få tilbake en ex.


Det er så enkelt som dette, hvis du krangle med foreldrene dine, det er alltid et spørsmål om et par dager å glemme hva skjedde; og du vil ikke forlate dem bare på grunn av dum saker. Den samme teorien gjelder også for disse relasjonene mellom partnere som var dypt forelsket for helt engang. Derfor, en forhastet beslutning om en svak øyeblikket kan ha forårsaket dette break-up, og det er ikke rakettvitenskap å korrigere feil og lære hvordan å få tilbake en ex.

No comments:

Post a Comment