Saturday, October 27, 2012

Utmerket strategier for å gjøre din eks Girlfriend ønsker du tilbake

Hvis du har hatt en pause med kjæresten din nylig, og plutselig, du innse at hun er den perfekte partner og sjelefrende for deg, så du må naturligvis være på jakt etter alle mulige måter å lage din ex kjæreste ønsker deg tilbake. Det er egentlig ikke at vanskelig å vinne tilbake din ex-kjæreste med vedvarende innsats, kombinert med en masse tålmodighet, kjærlighet og tillit. Her er et sett med utmerket og pålitelig strategier, der du kan gjøre din ex kjæreste ønsker deg tilbake.


Hva gikk egentlig galt?


Analyse av hva som gikk galt i ditt forhold med din ex-kjæreste: det første og fremst tingen som du trenger å gjøre, for å gjøre din ex kjæreste vil du tilbake, er å reflektere over forholdet. Prøv å huske hvordan du brukte å oppføre seg med henne og behandle henne i begynnelsen månedene av ditt forhold. Du skjemme bort henne mye med din kjærlighet og oppmerksomhet? Du utfylle henne på hennes utseende og erkjenner hennes bidrag ved minste anledning? Hvordan var din ex-kjæreste atferd med deg på den tiden? Gjorde hun gjengjelde dine følelser og så etter dine behov med uselvisk hengivenhet? Så hva er det som gjorde henne endre plutselig?


Gjorde du begynne å bli veldig uaktsomt mot hennes følelsesmessige behov og starte ignorerer hennes personlighet et sted midt i ditt forhold? Begynte du å ta henne for gitt og stoppet anerkjenner eller anerkjenner hennes innsats? Visste du slutte dusjing henne med din kjærlighet og hengivenhet? Eller gjorde du begynner å få for eiendomspronomen om henne og begynte kveler henne med din dominerende tilstedeværelse? Hvilke endringer i natur og oppførsel kunne ha bedt henne om å forlate du og din reir?


De nødvendige skritt


Ta initiation å gjøre opp: den andre tingen du trenger å gjøre, for å få din ex tilbake kjæreste ønsker du tilbake, er å gjøre et forsøk på å vinne henne med god oppførsel. Du bare trenger å være følelsesmessig godt balansert og lære å demonstrere det samme settet av dyder og atferdsmessige attributter som din partner elsket i deg og ble forelsket med, når hun første gang møtte du.


Bryte isen og starte introspecting inn din bruddet i en ikke-fordømmende tone. Du må ærlig innrømme din feil og din fremtredende rolle i bruddet. La hennes sinne og andre negative følelser smelte bort og la henne føle at hun mangler en kjærlig og omsorgsfull person selskapet. Ta initiation å gjøre med henne, men aldri gjøre det for opplagt. Vises ro og sammensatt, og prosjektet en sterk, selvhjulpne og trygg bilde av deg. Din ex partner må synes synd å ha forlatt du midt i ditt forhold og starte craving for firmaet igjen.


Starte leder et aktivt sosiale liv: i stedet for å låse deg opp i sjakler av depresjon, må du prøve å sosialisere mye og begynne å bruke mer tid i selskap med gode venner. Hvis du får til å møte henne et sted ved et uhell, prøver å oppføre seg i en veldig vennlig måte, og gjøre henne føle seg veldig behagelig og beroliget i ditt nærvær. Prøv å lette opp miljø med lyse humor og vittige samtaler. Dette vil holde minnene i live i hennes sinn for lenge. Det vil ikke være lenge før dine tanker ville være haunting henne hele tiden, og hun ville være ute for firmaet.


Implementere disse tre utmerkede strategier er en sikker skutt måten å lage din ex kjæreste ønsker du tilbake med henne alltid.

No comments:

Post a Comment