Sunday, October 21, 2012

Å komme tilbake sammen med din Ex - tankene 5 blåser Tips på å få din Ex tilbake

Har du vokst tvilsomme om noen av tipsene som er levert av 'forholdet eksperter' som er ment for å hjelpe deg med å komme tilbake sammen med din ex? Det har vært mange nyttige tips å være bestått rundt i nettsamfunnet, men å finne best og mest effektive kan være ganske vanskelig.


Grunnen til dette er at ulike mennesker har ulike situasjoner så ikke alt du leser vil fungere for deg. Hva som fungerer for meg være ikke nødvendigvis effektiv for deg. Dette fortsetter for å vise at det er fortsatt et behov for å nøye undersøke en viss råd effektiviteten i fixing din hjertet woes.


La meg dele med deg 5 tankene blåser tips for å hjelpe deg å komme tilbake sammen med ex. Vær advart at noen av disse tipsene er som grenset til det ekstreme, som er hva de bør være, det er derfor de anses tankene blåser.


Innrømme at det er din skyld.


Gjør dette selv om du føler det er den andre personen som er ansvarlig for å bryte opp. Admitting feil vil gjøre deg ut som en moden person som er villig til å akseptere ansvaret for hva som skjer med ham. Det manifesterer ydmykhet. Din ex vil elske denne egenskap om deg.


Gi dem en kald skulder.


Være fjernt. Din ex forventer du å være alltid tailing dem, ber om en ny sjanse. Ingen vei i helvete ville du ønsker å se det patetisk. Du kan få din ex tilbake uten å måtte se ut som en taper. Handle likegyldig når du er rundt dem.. De lurer på hvorfor du er konstituert rart og deretter begynne å jage etter deg bare for å finne ut hva som forårsaket den plutselige endringen i holdning.


Få en makeover.


Forbedre utseendet. Gå til gym og løfte noen vekter. Få et nytt utseende; sport en ny hårklipp. Kontroller at du ser bedre. Dette vil gjøre du blir attraktiv for andre mennesker og gjøre din ex sjalu. Det følger naturlig at folk vil bevege mot deg på grunn av gode utseende og sjarm. Sole seg på dette. Dette vil hjelpe deg å få din ex tilbake. Øyeblikket de starter å få sjalu, vil de gjøre alt for å få din oppmerksomhet tilbake.


Bruke så mye tid bort fra dem som mulig.


Din ex trenger tid å helbrede. Og hvis du er stadig på sin side ber om en ny sjanse på kjærlighet, de bare får irritert og selv rasende med din totale insensitivitet. La dem være en stund. Gjør ikke kontakt. De kan begynne å savne deg sånn.


Finne en annen elsker.


Hvordan er dette effektive i å få tilbake din ex? To ord: tid og sjalusi. Når din ex finner ut er du klar til å være i et nytt forhold, og de har fortsatt noen følelser for deg, det vil gjøre dem stoppe procrastinating. De vet sikkert at hvis de ikke handle nå, det ville alle være for sent. Hvis de ønsker å være med deg igjen, vil de føler de trenger å gjøre det akkurat nå.


For å komme tilbake sammen med din ex, må du svinger seg fra enkle, trygg, og mindre effektive tips. Du må være litt mer aggressiv hvis du ønsker å vinne tilbake din kjærlighet. Følg disse trinnene, og du er garantert å få din ex tilbake.


Vil du vite hva DØDELIGE feil du kan gjøre rett nå som kjøring din ex bort?

No comments:

Post a Comment