Saturday, October 13, 2012

Få kjæresten din tilbake til livet ditt

Vil du få kjæresten din tilbake til livet ditt, men vet ikke om hun fremdeles ønsker du? Ja, kvinner er svært komplisert skapninger, men lese noen tegn kan fortelle deg sjansene for å få kjæresten din tilbake til livet ditt. Om hun er bare å være sjenert, om hun er knust eller gråte, eller om hun er for sint til å snakke til deg-det er ikke hva hun sier at du trenger å lytte til. I stedet, hvis du ønsker å få kjæresten din tilbake i livet ditt, du må ta hensyn til hennes kroppsspråk og tune inn tegnene hun sender ut.


Her er noen tegn å se etter hvis du ønsker å få kjæresten din tilbake til livet ditt:


Fysisk fremskritt


To av dere har brutt opp så det bør være noen grunn for henne å være flørter med deg eller blåser du kyss. Du vet du ønsker å få kjæresten din tilbake til livet ditt, men hun ikke vet du vil ryggen, ennå ikke minst. Så hvis hun flørter med deg, prøver å holde hånden din og selv gir deg en peck nå og da-kan det være et tegn.


Sjalu atferd


Får hun sjalu hvis du nevne andre kvinner? Enten det er dating andre kvinner eller bare kommer som venner, din ex får sjalu hvis du nevne andre damer i livet ditt? Hun brøt opp med deg, men ser ut som hun er nå innser du er en ganske stor fangst. Så når du nevner andre, det bugs henne er at hun ikke lenger sentrum av oppmerksomheten. Kan være en ganske surefire tegn på at du vil få kjæresten din tilbake til livet ditt.


Måle din reaksjon


Dette er motsatt av forrige punkt. Hun vil nevne andre menn og sannsynligvis enda fortelle deg hun er går på stevnemøter med dem bare for å måle din reaksjon og se om du får sjalu- eller genitivsform. Kvinner er morsomme skapninger; de får et kick av det når du vri seg i setet ved omtale av en annen mann. De liker å vite de fortsatt er elsket.


Konstant kommunikasjon


Vurderer hun er teknisk kjæresten din "ex", hun bør ikke være yrke du eller tekstil du hele tiden rett? Men hun gjør, mye som hun gjorde da du først ble forelsket. Ser ut som hun kan ikke få nok av du og kan være en fin måte å overbevise deg selv at du har en ganske god sjanse for at du vil få kjæresten din tilbake til livet ditt.


Det er ingen andre


Du har brutt, men det er ikke noen andre i hennes liv. Sikkert hun bringer opp noen menn nå og da (sannsynligvis bare å tege deg!), men det er ingen alvorlige kjæreste i sikte. Hun tilbringer all sin tid med deg og ønsker å gjøre alt med deg-ser ut som hun virkelig ønsker du. Kan være du bør hoppe det og få kjæresten din tilbake til livet ditt også?


Bare Husk imidlertid at kvinner dessverre kan være veldig forvirrende, så selv om de gir ut noen ganske åpenbare signaler, de kan antyde ingenting i det hele tatt. Mesteparten av tiden disse tegn vil bety du vil sannsynligvis få kjæresten din tilbake til livet ditt, men kutte ikke våre throats hvis vi tar feil!

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete