Wednesday, October 24, 2012

Don t gjøre dette hvis du ønsker å få Ex kjæreste tilbake

Alltid drømmer om å få ex kjæreste tilbake, men har ingen anelse om hvordan du gjør det? Hun var den perfekte ett, og hun var den som alltid gjorde du lykkelig. Du var ikke klar over det da, men nå vil henne tilbake. Alle forteller deg hva du skal gjøre for å få henne tilbake, men ingenting ser ut til å fungere. Vel, skal vi ta en annen tilnærming, og fortelle deg hva som ikke skal gjøre. Så ikke gjør noe av dette, og kanskje du kan få ex kjæreste tilbake også.


Her er noen regler å følge hvis du ønsker å få din ex kjæreste tilbake:


Ikke bestikke henne
Kvinner elsker gaver, og det er sant. Men hvis du ønsker å få ex kjæreste tilbake, du kommer til å mer enn bare bestikke henne med dyre gaver. Faktisk, i de fleste tilfeller engang jenta sannsynligvis ikke liker det du tror du kan vinne henne tilbake ved å kjøpe hennes gaver. Kvinner vil ha forståelse og ved å prøve for å få din ex kjæreste tilbake med gaver, du er bare beviser du ikke forstå henne, og er bare å kaste pengene dine på henne.


Ikke tvinge henne
Få ex kjæreste tilbake har å være en naturlig prosess. Du kan ikke tvinge henne til å elske deg igjen, og hvis du prøver å, du vil bare presse henne bort enda lenger. Du trenger å gradvis å overbevise henne om hvis du ønsker å få ex kjæreste tilbake. Men hvis du holde insistere på at hun må være med deg, og hun har til å elske deg, hun kommer sannsynligvis til å løpe raskere enn du kan si Jack Robinson!


Ikke komme i veien
Dere to brøt fordi ting ikke fungerte ut, så i normale menneskelige termer som betyr at hun er gratis å date noen andre hun liker. Nå bare fordi du ønsker å få henne tilbake betyr kommer ikke hun til å date noen andre. Du må la henne se andre mennesker selv mens du fremdeles prøver å overbevise henne om at du ønsker henne. Dette vil vise henne at så mye som du ønsker å få ex kjæreste tilbake, du fortsatt respektere hennes valg, og vil at hun skal være lykkelig. Hun vil verdsette du mer for å la henne leve sitt liv så ikke komme i veien og irritere henne.


Ikke forfølge henne
Formulere en måte å få ex kjæreste tilbake betyr devising måter å møte henne å vise henne hvor mye du fortsatt elsker henne. Men hvis du skal alle psyko, etter henne hver bevegelse du trenger å slå det ned et hakk dude. Besatt over henne, etter henne rundt og prøver å spionere på henne er alle veldig freaky atferd og sjansene er de ikke vil få ex kjæreste tilbake. Oppholdet roe og ikke være skumle, eller du vil ikke vinne henne tilbake.


Ikke være hennes beste venn
Nei seriøst. Å være hennes beste venn kan høres veldig fristende, fordi det vil være en måte å komme nær henne og få ex kjæreste tilbake, rett? Feil! Dette er en veldig vanskelig situasjon og en best unngås. Hva om hun begynner å se deg som noe mer enn hennes beste venn? Hvordan ville du få ex kjæreste tilbake hvis ex kjæreste synes du er hennes beste venn. Så, hvis du bryter opp-bare holde ut før du kan være kjæresten igjen.


5 enkle don'ts å følge som vil få deg et skritt nærmere å få din ex kjæreste tilbake.

1 comment:

  1. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
    Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
      Templeofanswer@hotmail.co.uk)

    ReplyDelete