Monday, October 8, 2012

Lær hvordan du får tilbake sammen med din Ex-kjæreste etter en smertefull Breakup

Hver kvinne elsker å ha en kjærlig, beskyttende og støttende partner, som respekterer henne og oppfyller sine ønsker. Hvis en kvinne gjør tøffe beslutningen om å gå ut av et forhold, er det vanligvis fordi hun er misfornøyd med hennes partner, som kan være mangler en av attributtene nevnt ovenfor. Så, hvis du vil lære hvordan du får tilbake sammen med din ex etter en smertefull breakup, deretter Følg retningslinjene gitt i denne artikkelen.


1. Hold kanal for kommunikasjon med hennes åpne: først og fremst-strategi for å komme tilbake sammen med din ex er å holde kommuniserer med din ex partner regelmessig. Aldri noensinne avskåret deg selv fra partneren din helt som det vil bare bety severing av koblingene med henne. Dette vil bare utvide gapet mellom to av dere. Så, husk aldri å lage denne feil hvis du vil lære hvordan du får tilbake sammen med din ex.


2. Vis henne at du fortsatt mentalt er koblet med henne: den nest viktigste strategien om hvordan du får tilbake sammen med din ex etter en smertefull breakup er å vise partneren din at selv om dere begge kan være fysisk fra hverandre; du er fortsatt mentalt veldig mye koblet med henne. Som bevis på din mentale nærhet til henne, kan du gjøre det et poeng å huske alle spesielle anledninger av sitt liv, som hennes fødselsdag eller Merkedag; og for å ringe henne på den dagen eller møte henne og gi henne noe hyggelig, som et tegn på din kjærlighet til henne.


3. Aldri gi henne inntrykk av at du er interessert i andre kvinner: selv om mange kjærlighet guruer kan gi råd at en person kan vinne tilbake sin fraseparerte kjæreste ved å opprette sjalusi i hennes sinn, du aldri bør velge denne strategien. Dette er en svært risikabel strategi, hvilke kanskje eller kanskje ikke klikk for deg, fordi måten som din ex oppfatter din tilknytning til en annen kvinne ikke kan defineres. Hun kan enten føler trangen til å repossess du og etablere sin territoriale rettigheter over deg, eller hun kan bare overgi, forutsatt at du er genuint interessert i den andre kvinnen og gå videre med livet hennes. Derfor, husk aldri å lage denne feil hvis du vil lære hvordan du får tilbake sammen med din ex etter en smertefull breakup.


4. Få henne til å angre på hennes beslutning om å forlate deg: det var så mange grunner til å gjøre henne falle forelsket i deg, som var grunner for break-up. Ta deg tid til å analysere hvordan du har endret seg og hva alle dyder (som din ex elsket i deg, og beundret sterkt), du har mistet over en tidsperiode. Derfor, den viktigste strategien om hvordan å komme tilbake sammen med din ex etter en smertefull breakup er å prøve og komme tilbake i samme gamle modus og demonstrere det samme settet av opptreden personlighetstrekk og dyder som din ex elsket. Så er hun sikker på å angre hennes avgjørelse å ha forlatt du.


De ovenfor nevnte retningslinjene snakke om noen av de mest effektive strategiene om hvordan å komme tilbake sammen med din ex etter en smertefull breakup. Hvis du gjør en reell innsats for å følge disse strategiene, du er sikker på å vinne tilbake din ex kjæreste i en svært kort tid.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete