Sunday, October 14, 2012

Å komme sammen igjen etter en Break-Up

Hvis du er på utkikk etter måter å få tilbake sammen etter en break-up, så er du på rett sted fordi denne artikkelen snakker om ulike effektive måter å hjelpe deg med å komme tilbake sammen etter en break-up. Men noen ganger komme tilbake sammen kan være veldig vanskelig spesielt hvis paret har flyttet bort fra hverandre og ikke får se hverandre i det hele tatt. Med mindre begge parter er villig til å gjøre forholdet deres arbeide igjen, kan det være veldig vanskelig å komme tilbake sammen.


Hvis du og partneren din føler behov for hverandres selskap, og vil gi næring havarerte forholdet, og fyll ut sprekker, så er her noen tips som du kan bruke til å komme tilbake sammen etter break-up.


Dette er måter å gjøre det!


1. Si "Farvel" til ditt ego: det første og fremst tingen som du må gjøre for å komme tilbake sammen og å rekonstruere forholdet er å si "goodbye" til ditt ego. Bare si du er beklager om din oppførsel og be henne om å tilgi deg for deres dårskap som kan ha ført til bruddet. Dette vil automatisk be henne om å gjøre samme og hjelpe deg begge komme tilbake sammen igjen.


2. Identifisere problemområder: begge partnerne må prøve å identifisere problemer som var ansvarlig for utløsing break-up. Lære av disse feilene og prøv aldri å gjenta dem igjen når du er tilbake sammen som et par. Hvis du finner en bestemt egenskap i din partner irriterende, så prøv og overse at spesielle trekk. Det må være så mange andre dyder i partneren din-du må prøve å finne trøst i de dydene, i stedet for å holde skifting ham om hans negative. Dette er svært viktig å få begge partnere sammen som et lykkelig ektepar.


3. Lær å vise anerkjennelse og takknemlighet: en annen vakker måte å nurture ditt forhold når du får tilbake sammen er å erkjenne partnerens bidrag (imidlertid små eller ubetydelig de kan være). Det er menneskets natur å forvente en slags takknemlighet for din innsats. Derfor sette pris på partneren din innsats, og la ham vite at ting ikke ville vært like god uten ham eller hans bidrag. Det har vært sett at lojalitet faktor i et par blir multiplisert når partnerne attributt suksessen til deres partnerens oppmuntring og støtte.


4. Prøv å forbedre din kompatibilitet: en annen viktig tips som du kan bruke til å komme tilbake sammen etter break-up er å prøve å gjøre en masse aktiviteter sammen og identifisere disse aktivitetene, som begge av dere liker å gjøre sammen, som et par-for eksempel hagearbeid, matlaging, gjør interiøret i din hjem, shopping, lesing, dans, trene, etc. Prøv å oppdage en film, en passasje i en kjærlighetshistorie (eller en kjærlighetsdikt) eller en sang-rekkefølge, som fungerer som en forkjærlighet potion for dere begge når du er sammen igjen og stimulerer deres sjeler å omfavne i en tilstand av samhørighet. Når du har en liten spenning gripende ditt forhold, kan du gi den næring med dette kjærlighet trylledrikk og finne dine forhold vokser enda sterkere. Dette er den viktigste måten der du kan komme tilbake sammen som et lykkelig ektepar.


I din iver etter å komme tilbake sammen med partneren din, må du kontrollere at du ikke Tving partneren din til å ta en forhastet beslutning, heller bør du utpressing partneren din følelsesmessig. Begge parter må ta en uavhengig avgjørelse om hvorvidt de ønsker å komme tilbake sammen.

No comments:

Post a Comment