Monday, October 22, 2012

Beste måtene å håndtere din bryte opp

Hvis det er én ting du trenger å vite om relasjoner, er det at de vil komme til en slutt på et tidspunkt. Uansett hvordan forelsket i du er, og tror at alt er alltid solfylte mellom deg og din elsker samlivsbrudd er uunngåelige. Selv de mest testede par har brutt opp en gang i sitt liv. Samlivsbrudd er vanskelig og smertefull. Her er de beste måtene å håndtere pause opp:


La det ut.


Du trenger å la følelsene ta over. Hvis du føler dypt såret, rop ditt hjerte. Det er sunt og terapeutiske. Ved å la all smerten ut, vil du kunne føle deg mye bedre. Noen mennesker har en tendens til å holde sine følelser til seg selv, og ender opp mer urolig. Ikke bare at, pent opp følelser kan bidra til hjerteinfarkt. Hvis du trenger å skrike på grunn av såret og sinne, Føl deg fri til å gjøre dette. Det vil hjelpe.


Oppdag/komme tilbake til en hobby.


En av de beste måtene å håndtere din bryte opp er å ta opp en hobby eller siste gang. Utvikle en hobby vil holde deg opptatt. Dette vil ta tankene bort fra smerter forårsaket av separasjon. Plus, vil dette gjøre deg mye god. Noen tidligere tider kan bidra til å gjøre kroppen din montør, din sinn skarpere og talent for ting bedre.


Spis komfort mat.


Break-ups er ett av unntakene når det kommer til kosthold. Dette gir deg tillatelse til å nyte komfort mat (bare litt). Spise iskrem, kaker og andre matvarer som føle deg bedre. Studier har vist at spise komfort mat virkelig har en effekt på følelsen bedre. Slike matvarer utløse utgivelsen av noen type stoff som hjelper en person føler seg bedre. Men vær forsiktig så du ikke skjemme bort for mye med mindre du ønsker å få mye vekt.


Være i selskap med venner.


Venner er og vil alltid være folk du kan stole på å være på din side i tider med smerte. Dette er mennesker som du kan stole på å holde hemmeligheter og dele din smerte. De vil gi deg støtte og råd. De er skuldrene du kan gråte på. Mesteparten av tiden, du engang trenger ikke å ringe dem for å dele din smerte, de kommer og banker på døren din selv før du plukke opp telefonen.


Bli med familien. Din familie er det eneste stedet hvor du vil føle deg betingelsesløs kjærlighet. Uansett hva som skjedde, enten det er din feil eller ikke, din familie vil alltid være ved din side. De vil aldri forlate deg til å oppleve smerte alene.


Samlivsbrudd er faktisk veldig vanskelig å håndtere. Men med mennesker og ting som kan holde tankene bort smerten nevnt ovenfor, vil du kunne komme over smerten raskere enn du trodde. Dette er de beste måtene å håndtere din bruddet. Men hvis du føler du trenger mer, vi kan hjelpe deg å få nyttig informasjon om håndtering av samlivsbrudd.


Bare bryte opp?


Vil du vite hva DØDELIGE feil du kan gjøre rett nå som kjører din elsker bort?

No comments:

Post a Comment