Tuesday, October 2, 2012

Hvordan kan du og din Ex-få tilbake sammen? Påvist Tips For en Ex-få tilbake sammen

Det første spørsmålet på alles sinn rett etter en breakup er ofte hvordan kan de og deres ex komme tilbake sammen. Det finnes ingen anerkjente, en standard alle metode for å få din ex tilbake i livet ditt, men det finnes noen grunnleggende retningslinjene å alltid huske på.


Masse folk er villige til å gi deg råd i ettervirkninger av en bryte opp, men noen av sine velmenende råd kan faktisk backfire. Så vær forsiktig hvem du lytte til! Du kan føle deg desperat og villige til å prøve noe, men ta alle råd med korn av salt. Det siste du ønsker er å følge dårlig råd og havne kjører din ex vekk du.


Først må du innse at det er ingen enkelt magiske metode for å få din ex tilbake. Hva kan være effektive for én person virker kanskje ikke i det hele tatt med din ex. Enhver situasjon og hver ex er annerledes, så vær fleksibel. Fremfor alt, ha din ex i tankene når du tenker på en strategi for å få dem tilbake. Du trenger å appellere til din ex smak og adressen din ex følelser Hvis du forventer at de tar deg tilbake.


For det andre må du innse at noen ganger ting bare ikke vil fungere uansett hva du gjør. En relasjon tar to personer, og din ex har sine valgfrihet akkurat som du gjør. Du kan ikke gjøre din ex komme tilbake sammen med deg, og du kan ikke gjøre dem har følelser for deg. Som blir sagt, det er definitivt noen ting kan du gjøre for spissen målestokk i din favør.


En ting å huske på er din ex plass. Uansett som endte forholdet, er det bundet til å være noen vondt følelser og uløste problemer for din ex. De skal trenger tid til å komme over skade, akkurat som du vil. La din ex har den tiden. Gi dem plass slik at de har muligheten til å savne deg og oppleve hva som mangler i livet uten deg rundt.


Et annet godt tips er å sikre at din ex vet hva du føler. Du gjorde det, tross alt, bare bryte. De kan være veldig forvirret og svært usikker på hvordan du skal lese signalene du sender dem. Kan også ristet deres selvtillit, og de kunne ikke vite hvordan akkurat å reagere på du ennå. Du kan tro at du er svært tydelig antydet at du ønsker å komme tilbake sammen, men din ex mangler signaler helt. Hvis du vil ha din ex komme tilbake sammen med deg, må du gjøre dine følelser kjent. Ikke bli dramatisk om det eller smother din ex med for mye hengivenhet, men.


Hvis du vil få din ex vil bidra til å få tilbake sammen med deg, holde et par stykker av sunn fornuft i tankene. Mens du ikke kan kontrollere det endelige resultatet, gir din ex tilstrekkelig er plass og deretter uttrykke din sanne følelser mest sannsynlig å gi deg resultatet du ønsker.

No comments:

Post a Comment