Wednesday, October 17, 2012

Hvordan får du din eks Girlfriend tilbake raskt?

Hvis du er utålmodig type fyr, som de fleste av oss, og du har brutt opp med kjæresten din, du vil trolig være å spørre spørsmålet: Hvordan får du din ex kjæreste tilbake rask? Dette er ikke det enkleste spørsmålet å besvare, som alle kvinner er forskjellige, men vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du får et svar som kan hjelpe deg.


Vi har utviklet en 7 dagers guide som vil få din ex kjæreste tilbake rask! I om en ukes tid, vil du ha din kjæreste tilbake i armene dine og være på en vellykket bane til en fantastisk langsiktig forhold. Høres bra? La oss komme i gang.


De syv dagen Plan!


1. Den første dagen: (omtrent en uke etter bruddet): gi din ex kjæreste en samtale og se hvordan hun gjør. Ikke snakk om forholdet eller pause. Hvis hun begynner å snakke om bruddet, er hun allerede primet for å komme tilbake sammen. Imidlertid bare la henne vite at du ringer for å se hvordan hun var. Gjør det en kort samtale, ingenting for tung, og deretter la henne vet at du må gå og vil ta opp kontakten med henne i morgen.


2. Den andre dagen: Gi henne et syn; be henne om hva hun gjør. Snakke litt og så spør henne om hun vil gå henge ut et sted, selv med venner. Hvis hun avslår, la henne vite det er fint og kanskje i morgen eller neste dag. Hvis hun sier ja, spør henne om hun har noen preferanser. Hvis ikke, foreslå noe som en film eller mini golf.


3. Den tredje dagen: henge ut med din ex kjæreste. Dette er virkelig den første muligheten til å få din ex kjæreste tilbake raskt. Være djevelsk sjarmerende og se din beste. Sørg for at du la ut din sanne personlighet; tross alt, er det hva hun falt forelsket i første omgang. På slutten av tiden sammen, la henne vet du hadde en flott tid. Si farvel-ingen klemmer eller kyss.


4. Den fjerde dagen: Tekst henne eller IM henne. La henne vite igjen at du hadde en flott tid. Hun vil si hun enten hadde en god tid for eller ikke. Hvis hun gjorde, er det mulig at hun vil gjøre noe igjen i kveld - høflig avslå og la henne vite at du har noen ting med familien eller en masse arbeid, etc. Dette vil la henne i uvisshet for ditt neste møte. Plus, det vil være en god målestokk for å se om hun er interessert.


5. Den femte dagen: Ikke kaller, tekst eller IM henne.


6. Den sjette dagen: Vente på henne å ringe deg-hun vil hvis hun er interessert. Spør henne ut igjen, men denne gangen, få litt mer personlig. Gjøre noe som du ville ha gjort i fortiden. Dette vil få sin tenkning om gode minner. På slutten, gi henne en klem eller lite kyss på kinnet.


7. Den sjuende dagen: På dette punktet, hun er mer enn sannsynlig klar til å forsegle avtalen. Denne gang, spør henne ut på en offisiell dato og trekke ut alle de stopper. Virkelig gjøre det spesielle for henne.


Hvis du følger denne fremgangsmåten, vil du få din ex kjæreste tilbake raskt, og ditt forhold vil bli enda sterkere enn før!

No comments:

Post a Comment