Friday, October 12, 2012

Få din eks Girlfriend tilbake på et blunk!

Det er et kjent faktum at mange mennesker bryte opp på en daglig basis. I dette faktum er det også svært vanlig at folk bryte opp selv når de virkelig mener ikke det. I disse tilfellene er det en god mulighet for at de vil bli gjenforent nok en gang. Dette er selvfølgelig, avhenger av hvordan sta de begge er og som svelger sin stolthet først.


Snakker av stolthet, er det nummer én grunn hvorfor par ikke får tilbake sammen. Hvis du er en mann som ønsker for å få din ex kjæreste tilbake, må du først forstå at å gi slipp på din stolthet er øverst på listen. Med det sagt, la oss komme i gang!


Flytte gjennom å være stand til å få din Ex kjæreste tilbake


Å kunne få du ex kjæreste tilbake, må du først forstå hvor du gikk galt. Det kan være noe du sa, noe du gjorde eller noe du ikke gjorde. Uansett hva grunnen er for break-up, må du komme til vilkårene med din halvdel av problemet. I løpet av denne tiden, forhåpentligvis gjør hun det samme.


Når du har innsett du har gikk galt, forstå disse feilene og gjør ikke dem igjen. Med andre ord, Lær fra din feil. For å få din ex kjæreste tilbake, må du gjøre henne realisere du har lært fra disse feilene og vil ikke gjøre dem igjen. Hvis faktisk du ikke, vil du ende opp i samme knipe du var i til å begynne med.


Hvordan du kan vise henne


Du kan vise henne du er virkelig lei meg og ønsker å gjøre det godt igjen ved å gjøre tingene som du minst venter å være effektive. Å få din ex kjæreste tilbake, må du vise at du er modne, ikke kjøpe henne ting.


Du kan vise henne du er en mann av å være der for henne. Dette kan gå en lang vei. Videre bør du virkelig ønsker å være der for henne, så dette ikke bør være vanskelig. Hvis det er vanskelig for deg å gjøre, kanskje trenger du virkelig å revurdere hvorfor du ønsker å komme tilbake med henne. Er dette kjærlighet eller begjær?


Å være der og å være en venn er bedre enn viser henne med gaver og forteller henne jeg elsker deg. Dere alle har brutt opp for en grunn, og å gjøre disse tingene vil vanligvis gjøre det verre eller rett og slett være ineffektivt. Du trenger henne til å fokusere på deg, ikke forholdet. Dette er også noe du må innse. Hun en gang falt i kjærlighet, og mer enn sannsynlig er fortsatt i kjærlighet, med deg. Hun ikke bli forelsket i relasjonen. Det var personen som gjorde forholdet. Med det blir sagt, er det best å la henne se deg igjen uten fastsettelse av en relasjon.


Noen ganger i et forhold som vi kan få komfortabel, miste av syne hva vi har, og dra nytte av gledene som er partner bringer oss. Noen ganger et skritt tilbake for å ta en titt er hva du egentlig trenger å gjøre ditt forhold sterkere.

2 comments:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete
  2. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete