Wednesday, October 3, 2012

Å ha en Breakup, komme tilbake sammen: hvordan å bryte opp og deretter komme tilbake sammen

Når du tar gå gjennom en breakup komme tilbake sammen arbeid. Men alt er ikke tapt, og det er ikke umulig å gjøre opp og være et par en gang til. De fleste breakups skje på grunn av enkle misforståelser eller små problemer som kan løses. Hvis du har hatt et argument eller brutt opp, ikke gi opp hjertet. Alt er ikke tapt.


Selvfølgelig det er bedre aldri å bryte opp i utgangspunktet, men bare fordi du bryte opp betyr ikke at du ikke kan få tilbake sammen igjen. Folk har en endring av hjerte hele tiden.


Noen ganger bryte opp ikke alltid. Er ofte det bare en måte for to personer til å få plass fra hverandre etter en kamp eller uenighet om noe, og en gang de har både hatt tid til å avkjøle seg de gå tilbake til deres forhold slik den var før. Hvis du har brutt med signifikante andre, ikke anta at det er ingenting du kan gjøre med det. Ofte du bare trenger litt plass og tid til å sortere ting ut før du kan få tilbake sammen. Etter en breakup skjer komme tilbake sammen hele tiden.


Hvis du har brutt, er den beste tingen å gjøre la resten problemet for en liten stund. I løpet av denne tiden kan du både gruppere på nytt, tenke på framtiden din og hvordan du føler om forholdet, og hva er virkelig plager deg. Ofte to personer slåss eller tror at de er inkompatibel når problemet er virkelig noe fullstendig irrelevant for relasjonen. En person som har en dårlig dag eller blir plaget av en familie problem, for eksempel kan føre til en kamp med en betydelige andre og utløse en breakup.


Etter å få litt avstand fra breakup, er det sannsynlig at både du og din ex vil være i en bedre posisjon til å snakke det og komme tilbake sammen. Bare ikke prøve å jag avstemming mens du fortsatt er opprørt eller vondt. Du vil være rolig og tenker logisk mens du snakker det med din ex.


Det er mulig at din ex kan være mindre begeistret av å komme sammen igjen enn du er, og det er helt greit. Noen ganger er det mer vondt følelser på én side av en pause opp enn på den andre. Din ex kan fremdeles følelsen opprørt, og de kan være skeptisk til å komme tilbake sammen fordi de ikke ønsker å gå gjennom en breakup igjen. Innse at det kan ta tid å bevise din ex at du er seriøs om som ønsker å komme tilbake sammen og gjør det arbeide denne gangen. Så være en venn til å din ex og hold rundt så lenge som det tar.


Etter en breakup er komme tilbake sammen innenfor rekkevidde. Alt du trenger å gjøre er å gå langsomt og sørg for å ta tid å avkjøle seg før du snakker om muligheten for å bli et par på nytt. Ikke hoppe i pistolen og handle til snart, fordi handle ut av irrasjonelle emosjonelle impulser ikke går godt for deg. Være trygg på at din ex gjenkjenner deres sanne følelser, og vær tålmodig inntil du kan gjøre en avstemming skje.

No comments:

Post a Comment