Wednesday, October 31, 2012

4 Garantert måter å få din forhold tilbake

Vi har alle opplevd på et tidspunkt i vårt liv tap av kjæresten vi elsket av hele vårt hjerte. Det til en annen mann, vår egen personlige feil, eller bare la forholdet bli stillestående. Kvinner trenger endring og variasjonen skal fortsatt interessert. Hvorfor tror du de er alltid i endring håret, og få opprørt med deg når du ikke merke til? Nøyaktig, så her er tilbake fire måter å få din forhold på sporet før du miste henne.


Få på sporet når å få din Ex kjæreste tilbake


1. Første skritt mot forfriskende et forhold, og for å få hennes interesse tilbake er ved å gjøre noe spontan. Jenter er absolutt suckers for overraskelser. Selv den enkle handlingen å bringe henne en rose er nok til å få sin interesse i forholdet baksiden. Spontan gaver, selv den minste, billigste varen vil arbeide underverk. Det forteller kjæresten din at du har tenkt på henne mens du er borte fra henne.


2. Den nest mest effektive måten å vinne en kjærester interesse i forholdet baksiden er ved å ta henne ut med deg på et tidspunkt med dine venner. Åpenbare å merke seg er ikke ignorere henne! Selv om du har å fortelle vennene dine at du inviterer henne sammen for å få ditt forhold tilbake, ta henne i samtaler, og mens du ikke trenger å handle altfor hengiven at (vennene dine ikke trenger å se altfor overdreven PDA) pass på å alltid sitte eller stå ved siden av henne og gi henne en sporadisk kysse, eller fange henne hånden og ser inn i henne øyne og smil. Dette forteller henne at du ikke er flau av henne. Faktisk viser det henne at du er komfortabel nok å vise henne frem.


3. Tredje på liste over måter å få din forhold er baksiden av hengivenhet. Ikke å gjøre ut, ikke under sex, men av svært små bevegelser. Hvis du to ser en film sammen, stå opp for å få noe og gi henne en søt kyss på pannen hennes. Du kan holder hånden og gi den sporadiske klem eller bare ikke legge armen rundt henne. Kvinner er svært mottakelig for disse små bevegelser som det viser seg at du ikke tenke på sex 24/7, men er glad for å ha hennes selskap.


4. Endelig sikker måte å få ditt forhold tilbake og reparere et knust hjerte er ved å minne henne på hvorfor du begynte å date i første omgang. Visste du møte på en bestemt bar, eller kanskje du tok henne ut til en restaurant? Fortell henne at du tar henne ut et sted spesiell, og gå til et sted som har betydning i de første dagene av dating. Samtale forut hvis det er en sitte ned sted, og be dem om å holde den samme tabellen du to første satt på sammen.


Alle disse er sikker på å få ditt forhold tilbake på sporet. Bare Husk den samme regelen gjelder for alle disse metodene, betale oppmerksomhet til henne, og ta hensyn til de mindre tingene som kan virke ubetydelig til deg, men vil bety alt til henne.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete